Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam wielkie marzenie i liczę na pomoc Waszą potrzebuje wszelkie namiary na strony dotyczace campów w Chorwacji na ceny w nich i wszelkie info o pobycie w Chorwacji
Pozdrawiam
Maria
Co do www kempingów w HR to powiem szczerze ze znam ich niewiele ( ale spróbuj w wyszukiwarce) ale napewno ktoś Ci z Forumowicz poda.
Osobiscie dodam, że wybór kempingów w HR jest ogromny, są one na dobrym poziomie a ceny nie są wygurowane.
Ja preferuję właśnie taki wypoczynek.
Poprostu wsiadam w auto i jadę!!!
Pozdrawiam.
Podaję link gdzie możesz zamówić sobie darmową broszurę o campach w CRO / dużo ciekawych zdjęć i linków/, niestety tylko w języku niemieckim. Można sobie tą broszurę pooglądać. Są tam też inne broszury zawierające informacje przydatne w CRO, również w języku polskim.
http://pl.croatia.hr/misc/brosure.php Najlepsze strony o campach wg mnie to są te podane powyżej przez DARMARA i innych.
Gajus.