Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje tuż za progiem, a ja...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krajanka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krajanka » 02.05.2007 11:50

Witam wszystkich,
I od razu pytanie, jakich było na pewno setki na tym forum, ale połapać się w tym wszystkim to ... ciężko, ale jako że jestem po raz pierwszy to może ominie mnie bura. Do rzeczy: bardzo zalezy mi na konkretnych namiarach na sprawdzone kwatery. Jedyne warunki przegowe to ilość osób (2 rodziny: 4 dorosłych +3 dzieci) i bliskość plaży (bezpiecznej? - z uwagi na dzieci). Z góry WIELKIE dzięki.
pzdr
AdamK
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2007 12:13

krajanka napisał(a):Witam wszystkich,
I od razu pytanie, jakich było na pewno setki na tym forum, ale połapać się w tym wszystkim to ... ciężko, ale jako że jestem po raz pierwszy to może ominie mnie bura. Do rzeczy: bardzo zalezy mi na konkretnych namiarach na sprawdzone kwatery. Jedyne warunki przegowe to ilość osób (2 rodziny: 4 dorosłych +3 dzieci) i bliskość plaży (bezpiecznej? - z uwagi na dzieci). Z góry WIELKIE dzięki.
pzdr
AdamK

Ponieważ nie bardzo wiadomo z Twojego postu GDZIE - brak określenia miejsca pobytu (Chorwacja to zbyt szerokie pojęcie :? ) to na dzień dobry proponuję wejśc tu:
forum/viewforum.php?f=6
następnie klinknąc np. tu:
forum/viewtopic.php?t=12997
i następnie kontynuowac któryś z wielu rozpoczętych już wątków, bo zakładanie nowego na ten sam temat przyniesie Ci efekt odwrotny od oczekiwanego :wink:
krajanka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krajanka » 02.05.2007 15:51

Nie określiłem miejsca, bo jest to dla mnie rzecz drugorzędna - Chorwacja jest cała piękna. Dla mnie najważniejsze są warunki, o których wspomniałem oraz SPOKÓJ. Aby była tabliczka "koniec świata". Jeden sklep spożywczy i nic..przyroda, cisza spokój.
Niestety znaleźć odpowiednią kwaterę posiłkując się wypowiedziami forumowiczów jest BARDZO trudno.
pzdr
AdamK
GABRIEL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GABRIEL » 02.05.2007 16:07

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
byłabym wdzięczna gdybyś jechała w terminie 11.08 25.08
ja zrobiłam rezerwacje w wysokości 400 euro i zw na ciąże nie jest ten wyjazd wskazany
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 02.05.2007 16:23

GABRIEL napisał(a):http://www.villaruza.com/ovilli.htm
ja zrobiłam rezerwacje w wysokości 400 euro i zw na ciąże nie jest ten wyjazd wskazany

Chcieliśmy tam jechać ale już nie było wolnego miejsca :( . Zmieniliśmy datę urlopu, znaleźliśmy inne miejsce a tu masz taka okazja...
Polecam każdemu kto chce odpocząć więc jak możesz jechać w tym terminie to nie zastanawiaj sie. A gospodyni przywita Cię super orzechówką
Andrzej G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 02.05.2007 16:33

krajanka napisał(a):Nie określiłem miejsca, bo jest to dla mnie rzecz drugorzędna - Chorwacja jest cała piękna. Dla mnie najważniejsze są warunki, o których wspomniałem oraz SPOKÓJ. Aby była tabliczka "koniec świata". Jeden sklep spożywczy i nic..przyroda, cisza spokój.
Niestety znaleźć odpowiednią kwaterę posiłkując się wypowiedziami forumowiczów jest BARDZO trudno.
pzdr
AdamK

Dla mnie w Chorwacji takim miejscem z tabliczką "koniec świata" jest miejscowość Lowiszte na Peljeszac .Byłem tam na "chwile " we wrześniu przed zachodem słońca i byłem zauroczony .
Znalazłem stronkę opisującą tą wioskę .Oto link
pozdrawiam
GABRIEL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GABRIEL » 02.05.2007 16:39

szukam szukam szukam....ale może nie znajdę i pojadę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrzej G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 02.05.2007 16:43

Andrzej G napisał(a):
krajanka napisał(a):Nie określiłem miejsca, bo jest to dla mnie rzecz drugorzędna - Chorwacja jest cała piękna. Dla mnie najważniejsze są warunki, o których wspomniałem oraz SPOKÓJ. Aby była tabliczka "koniec świata". Jeden sklep spożywczy i nic..przyroda, cisza spokój.
pzdr
AdamK

Dla mnie w Chorwacji takim miejscem z tabliczką "koniec świata" jest miejscowość Lowiszte na Peljeszac .Byłem tam na "chwile " we wrześniu przed zachodem słońca i byłem zauroczony .
Znalazłem stronkę opisującą tą wioskę .Oto link

po otwarciu strony kliknąć na Loviste

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2007 17:56

krajanka napisał(a):.........Dla mnie najważniejsze są warunki, o których wspomniałem oraz SPOKÓJ. Aby była tabliczka "koniec świata". Jeden sklep spożywczy i nic..przyroda, cisza spokój.....

Skoro tak to polecam wyspe Krk - Stara Baska. Absolutny koniec świata na wyspie (nawet droga sie tam kończy bo w pewnym miejscu asfalt zwinęli :lol: ) 2-3 sklepy i 2-3 knajpy na krzyż. Absolutne zadupie ale za to......JEDNO Z PIEKNIEJSZYCH miejsc na Krk i bardzo...bardzo spokojne (zero imprez plenerowych, dyskotek itp)
I kilka linków:
Pozdrav :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2007 18:14

krajanka napisał(a):...Niestety znaleźć odpowiednią kwaterę posiłkując się wypowiedziami forumowiczów jest BARDZO trudno.

Zapomniałem ustosunkowac sie do tego w poprzednim poście, sorki :wink: Ja mam na ten temat takie zdanie - żeby nie posiłkowac sie tym co ktoś Ci poleci. Każdy czegoś innego oczekuje od apartamentu. Jeden musi miec klime i wszyskie pierdoły i najlepiej żeby było jeszcze WiFi w apartmanie. A drugiemu wystarczy czysty pokój z czystą łazienką i tylko tyle (bo w końcu przychodzisz do niego tylko po to żeby się wyspac). Tak, że określenie "znaleźć odpowiednią kwaterę " jest czymś czysto subiektywnym. Z tego co tu wszystkim wiadomo, generalnie, nie ma oszustwa u Chorwatów w ich netowych ofertach (czarne owce niestety mogą sie znaleźc ale to na szczęście rzadkośc). Kieruj sie wzrokowo wybierając lokal w necie a na 99,9 % tak będzie wygladał jak przyjedziesz. Lub druga opcja - WAL W CIEMNO i wtedy zero ewentualnych rozczarowań. Pozdrav :papa:
gaceq
Croentuzjasta
GABRIEL jak aktualne to odezwij się bo szukam czegoś

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 13.05.2007 11:58

GABRIEL napisał(a):http://www.villaruza.com/ovilli.htm

Mój email to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone