Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje PISAKIEM pisane

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 08.07.2011 13:01

marytka napisał(a):kupiłam skarbonkę na 5 zł

Wakacje za 5zł? Tego na cro.pl jeszcze nie było :P

Dosiadam się do "czytaczy" (mimo, że należę do frakcji forum uwielbiających pikantne szczegóły typu cena litra wina czy kilograma krewetek :lol: ).
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 08.07.2011 16:36

kurde ale miło mi sie zrobiło :P
czytaczy mojej relacji przybywa ,a wiec witam wszystkich i zapraszam na wyprawe do Pisaka
na fotki zapraszam na razie do relacji Dario 85 :lol: :lol: :lol:
ja wieczorem przejdę intensywny kurs nauki wklejania i zobaczymy co z tego wyniknie :wink:
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 08.07.2011 16:44

dni mijają plecy męża bolą,choć udaje twardziela to widzę że cierpi i za cholerę nie wytrzyma 15 godzin za kierownicą :cry:
ale....są przecież biura podróży a w nich ofert różnorakich bezlik :lol: :lol: :lol:
w grę wchodziły tylko wycieczki samolotowe opcja:Bułgaria,Turcja,Egipt.
ku mojemu zaskoczeniu czerwcowe ceny były nawet do przyjęcia.
wybrałam trzy wycieczki i mieliśmy wspólnie zdecydować się na tę jedyną....
no i się zaczęło.-nie dzisiaj :P nie mam teraz czasu :wink: tyle roboty a tobie wycieczki w głowie 8O i takie tam różne spowalniacz decyzji.
aknoli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aknoli » 08.07.2011 18:07

i co dalej? i co dalej??

ja również się wciągnęłam w relację, tym bardziej, że 25 czerwca br. wyjechaliśmy z niesamowitego Pisaka - oczywiście z nutką nadziei, że jeszcze nam Pisak będzie pisany :)
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 08.07.2011 18:19

ja tu sobie gadam z Dario 85 na jego relacji ,a moje wypociny w lesie 8O
dalej było tak....
był 20 -ty maj i zebrałam nadzwyczajne zebranie wakacyjne w kuchni przy stole natyyyyychmiasttttt!
zarządziłam że dnia 23 maja poniedziałek przelewany zaliczkę na wycieczkę bo dłużej czekac nie możemy.
stanęło na Bułgarii samolotem w Rawdzie-gdziekolwiek to jest
:wink:
no i dobra - na Chorwacji swiat się nie kończy :cry: los tak chciał :cry: będzie fajnie :cry:
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 08.07.2011 18:36

w poniedziałek uzgodniłam z panią z Travel Planet szczegóły dotyczące wpłaty zaliczki i już już miałam zrobić przelew gdy nagle wpada mój mąż i woła stój kobieto ,nie rób tego udało mi się przełozyć termin wizyty u szamana na 26 maja :lol: :lol: :lol:
może mnie naprawi :lol:
i nadszedł poranek 26 maja odpalamy naszą niezawodną vectrę 1994 1,6i :P :P i jedziemy do miasta wojewódzkiego pełni optymizmu
po 2 godzinach oczekiwań w poczekalni wreszcie nasza kolej
wchodze razem z mężem żeby sama się dokładnie dopytać co mu wolno a co nie
:wink:
jezuuuu :!: co tenn chłop z nim robił :roll: wywalał mu ten kręgosłup na lewą stronę 8O wyginał w kwiat lotosu i tylko było słychać trzaskanie kości.
myślę ja pierdzielę jak mi męża zepsuje do końca to kto mnie do domu odwiezie,co ja z nim zrobię okres pogwarancyjny skończył się już jakis czas temu :lol: i nikt mi reklamacji nie uzna :lol:
na szczęście wszystko dobrze się skończyło doktorek otarł pot z czoła i powiedział że gotowe-jeszcze powinien kilka lat pociągnąć na tym kręgosłupie i co najważniejsze że po 3 tygodniach-tyle było teoretycznie do wyjazdu-spokojnie może siadać za kierownicą na długą jazdę :P :P :P :P :P
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 08.07.2011 19:14

.. i na miejscu zasiąść za wiosłami pontonu co przy rwie nie byłoby proste :D
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 08.07.2011 19:24

Dario85 napisał(a):.. i na miejscu zasiąść za wiosłami pontonu co przy rwie nie byłoby proste :D

no dokładnie :lol:
tak więc ustalone jedziemy 17 tego czerwca po południu-skład ekipy:
mamcia-czyli ja
Qbs-syn
padre-mój mąż i ojciec Qbsa
córce takiej już''dorosłej''nie zgrały się z nami plany-szkoda :cry:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 09.07.2011 07:08

Zapisuję się do czytelni...

:)
Kasieńka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasieńka » 09.07.2011 14:17

Jak Pisak, to ja też dołączam do grona czytaczy :papa: !
jankos31
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jankos31 » 09.07.2011 14:36

Siadam i ja, a właściwie to siadam do każdej relacji pojawiającej się na forum :D . Robię to pod kątem przyszłorocznych wakacji, jeszcze na jedne nie wyjechałem a już planuję następne- umiecie człowieka nakręcić niema co :wink:, żona mi mówi, że sfiksowałm :lool:
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 09.07.2011 15:34

Ja też dołączam do grona czytaczy :D .
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 09.07.2011 17:56

ja proletariat jestem co w soboty pracuje więc nie miałam czasu zająć sie pisaniem :P
miło mi że moje wypociny kogos interesują :lol:
są czytacze-jest ciąg dalszy :wink:
przygotowywać się do wyjazdu musiało najbardziej nasze autko 1994!!!!
stare ale kochane/po powrocie dostału buzi w rure :lol: :lol: :lol: /
sprawdzona kilkakrotnie u mechanika usunięte drobne usterki i wg teorii mojego męża że auta'' psują się w mieście , a nie podczas trasy''-vectra zatankowana do pełna oczekiwała na swój wielki dzień :P
płetwy ,maski i butki do wody mieliśmy z zeszłego roku-tylko Qbsowi z nr 42 zrobił się nagle 44 i musiał dostac nowe butki :lol:
zakupiłam papierowe mapy Czech,Austrii i Słowenii i teoretycznie byliśmy gotowi do wyjazdu
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 09.07.2011 18:36

zbliżał się termin wyjazdu wszystko fajnie -ale dokąd pojedziemy :?: :?: :?:
po naradzie burzliwej :P postanowiliśmy że spełnoine muszą być 3 warunki
1 na południe-bo teoretycznie będzie najcieplej-warunek męża
2 mają być skały żeby Qbs mógł z nich skakać-warunek syna
3 ma byc płytko przy brzegu żebym mogła na lezaku leżeć we wodzie-warunek mój
3 osoby to i trzy warunki
:lol: :lol: :lol:
skarbonka rozpruta kasy w dym-2860 zł,kuny i euro-nie paietam dokładnie ale coś około 600,do tego nieodzowna karta-tak więc środki finansowe zabezpieczone
polisą na nas i na auto zajął się padre nie wnikałam co i jak ważne że byliśmy ubezpieczeni na czas wyjazdu.
przez kilka dni gotowałam obiady w wersji podwójnej-i to co zastawało-resztki :P :P :P po wystygnięciu mroziłam,żeby zabrać ze sobą
w piątej rano wysłałam męza po ostatnie zakupy a siebie do pracy :evil:
Paweł71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł71 » 09.07.2011 18:53

marytka napisał(a):zbliżał się termin wyjazdu wszystko fajnie -ale dokąd pojedziemy :?: :?: :?:

Odwieczny problem.Zapisuję się do czytelni. Jestem ciekawy co wygra ???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

wakacje PISAKIEM pisane - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone