MOTOCYKLISTA 69 napisał(a):WITAM JEDŻIEMY NA DRUGI ROK DO CHORWACJI PO RAZ PIERWSZY NA MOTOCYKLACH CZY MOZE KTOŚ MI POLECIC JAKIES KWATERY CENY PALIWA JAK SIE JEŻDZI PO TAMTYCH DROGACH I W JAKIE MIEJSCE POJECHAC
MOTOCYKLISTA 69 napisał(a):WITAM JEDŻIEMY NA DRUGI ROK DO CHORWACJI PO RAZ PIERWSZY NA MOTOCYKLACH CZY MOZE KTOŚ MI POLECIC JAKIES KWATERY CENY PALIWA JAK SIE JEŻDZI PO TAMTYCH DROGACH I W JAKIE MIEJSCE POJECHAC
JacYamaha napisał(a):I jedna rada - nie próbować dorównywać miejscowym.
Jacek
Komar2
Jawa50
Honda NTV 650
Yamaha XJ 900 S
Roksa_ napisał(a):My ostatnio przy 3 C jechaliśmy Odpowiednie kurtki, spodnie, kominiarki pod kask i cieplutko
A za rok do Cro to planujemy jechać w ten sposób, że samochód ( dużo bagażu, bo preferujemy campy), a za samochodem przyczepa, a na niej nasze BMW 1100S. Na miejscowe wycieczki wybywać będziemy na dwóch kołach
Roksa_ napisał(a):Niestety testów jak narazie brak, ale na pewno tak rozwiążemy sprawę, bo marzy nam się pochylanie na Chorwackich zakrętach, a do kufrów nie zmieścimy wszystkiego.
damiangres napisał(a):Roksa_ napisał(a):Niestety testów jak narazie brak, ale na pewno tak rozwiążemy sprawę, bo marzy nam się pochylanie na Chorwackich zakrętach, a do kufrów nie zmieścimy wszystkiego.
Nie no spokojnie, ja juz wielokrotnie testowałem tamtejsze winkielki na moto. Tylko zawsze pozostaje kwestia 1500 km, które trzeba pokonać, żeby dostać się na miejsce. Co prawda, ze Szczecina, aż 1420 jest po autostradach, ale to bardzo męczące. Więc rozważałem opcję właśnie z przyczepką, tym bardziej, że trzeba by zabrać dzieciaki i żonkę, co by się super zgrywało. Tylko pozostaje kwestia spalania - ile więcej, "pi razy oko" znaczy, weźmie autko paliwka, przy założeniu masy moto około 270kg? I czy np. przy przyczepie z dwoma moto, weźmie znacząco więcej?
Myślałem, że może już gdzieś ciągnęliście jednoślada katamaranem.
pozdrawiam
--
damian
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne