Sprawa też do dyskusji... Teraz jak byliśy na Cyprze to syn 6 dni opuścił (3 kl. gim) i zastanawiałam się czy przez 4 dni (1-4.11) zdąży nadrobić jeszcze jeżdżąc po cmentarzach z nami...I okazało się, że do nadrabiania niewiele było, bo były przygotowania do świętowania Niepodległości...a najwięcej czasu poświęcił...plastycetony montana napisał(a):Taka kolej rzeczy, gdy dzieci rosną i ida do szkoły ;(Beata W. napisał(a):Dokładnie, ale musimy przywyknąć, że przez najbliższe lata urlop będziemy spędzać w wakacjedangol napisał(a):Cóż, byliście w pełni sezonu...
W sumie to pomijając główne atrakcje wyspy to i tak spodziewałam się większych tłumów
Właśnie taki komentarz przygotowałam, a tu czytam, że mnie ubiegłaśdangol napisał(a):Musimy wysłać do Puertito Beatę-Piekarę , wspominała ostatnio w tureckiej relacji u Jer'a, że chciałaby popływać z żółwiami. Może żółwie strajk odwieszą i będzie miała więcej szczęścia niż Wy i my?
Ale to inne żółwie, i tamta woda do kąpieli nie zachęca...piotrf napisał(a):Jeżeli spotkanie z żółwiami jest punktem obowiązkowym , to polecam Butrint , gdzie nawet w październiku można je spotkać nie tylko w basenach ruin .
tony montana napisał(a):Widzę że El Puertito awansowalo do roli kluczowej destynacji na Tene
piekara114 napisał(a):
Zapewne plażę z żółwiami to bym kilka razy odwiedziła, bo strasznie bym chciała między nimi popływać....
dangol napisał(a):tony montana napisał(a):Widzę że El Puertito awansowalo do roli kluczowej destynacji na Tene
Bo Beata i ja w tym roku mamy podobne upodobania , poczynając od miejsca noclegowego .
dangol napisał(a):Znalazłam w internetach filmik nagrany wieczorem w czasie tego sztormu w Garachico. Może nie wygląda to aż tak strasznie, jak walące się balkony w Mesa del Mar, no ale ulica na spacer zdecydowanie się nie nadawała (film trzeba zobaczy,ć do końca, początek nie wygląda źle).
Beata W. napisał(a): A my spontanicznie pakujemy się na jedną z łódek i sobie płyniemy
dangol napisał(a):Beata W. napisał(a): A my spontanicznie pakujemy się na jedną z łódek i sobie płyniemy
Ciekawe, czy udało się Wam zobaczyć wieloryby i delfiny... Organizatorzy morskich wycieczek z Los Gigantes twierdzą, że spotyka się je w czasie każdego rejsu . Kapitanowa z Kapitanem pływali tam kiedyś żaglówką, ale widocznie nie wiedzieli , jakim kursem płynąć, aby trafić na stwory
dangol napisał(a)::hut: Zapowiada się ekscytujący odcinek
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A my spontanicznie pakujemy się na jedną z łódek i sobie płyniemy
... ciekawe gdzie dopłyniecie ... ...
Pozdrawiam.
marze_na napisał(a):dangol napisał(a)::hut: Zapowiada się ekscytujący odcinekkmichal napisał(a):... ciekawe gdzie dopłyniecie ... ...
Puk, puk. Relacjonuje tu ktoś