Suuuper wakacje i świetna relacja!
Bardzo miło się podróżowało z taką sympatyczną rodziną. Dzięki!
Już nie mogę się doczekać kolejnej relacji.
Mikromir napisał(a):
gusia-s napisał(a):
beatabm napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):Dzięki za relację i wspomnienia z Povlji
a Pag oczywiście do odkrycia
agata26061 napisał(a):Ja również dziękuję za relację. Dla nas, forumowiczów bardzo przydatna, bo według mnie bardzo dużo miejsc zobaczyliście. Napisałaś, że w tym roku aż tak bardzo nie kontrolowałaś i nie cisnęłaś na zwiedzanie. Według mnie i tak dużo zobaczyliście i myślę, że i tak o wiele bardziej starałaś się dzieciaki przekonać do zwiedzania niż ja to robię Jakoś na wakacjach nie mam serca ich wyciągać z tej ukochanej wody i wszystko robię bez spiny. Oczywiście to później skutkuje tym, że czuję niedosyt odwiedzanego regionu, ale trudno, przynajmniej jest okazja, żeby wrócić Ale jak ktoś mądry kiedyś napisał na tym forum: "Każdy wypoczywa jak lubi".
Ja cieszę się, że tyle miejsc odwiedzacie, bo później my - Cromaniacy mamy z czego korzystać przy planowaniu podróży. Oczywiście Twoja relacja z Hvaru z 2016 bardzo pomocna W tym roku jedziemy w podobnym terminie, więc pewnie i relacje zbiegną się w czasie
Pozdrawiam
wiolek_lp napisał(a):
Dziękuję wszystkim nielicznym, który tu ze mną byli. Miło było Was tu gościć i pewnie do zobaczenia ponownie za parę miesięcy
Trajgul napisał(a):Niesamowite te Twoje chlopaki. Moim dziewczynkon to się nie chce chodzić, o górach nawet nie myślę. Za to zabieram hulajnogi . A jeśli chodzi o spędzanie czasu na plaży... , mimo, ze nasz czas plażowania to również ok. 3 godzin, to ja po powrocie z plaży do domu najlepiej wybrałbym kanapę . Wyjście z domu to dopiero pod wieczór
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Na pewno nie nielicznym
Na pewno siedziało tu też dużo takich podglądaczy jak ja,którzy się nie odzywali (mnie jest czasem trudno ośmielić się i odezwać ) Bardzo fajnych masz tych chłopaków super wytrzymałych. Cieszę się, że wspomniałaś o Fife Split bo zwróciłam akurat na tę restaurację uwagę na mapach a Split jest jednym z moich planów Przeczytałam też Twoją ubiegłoroczną relację tym chętniej, że to był Wasz pierwszy wyjazd?robi wrażenie wykonanie planu Teraz będę czekać na tegoroczną relację z wysp i nie omieszkam zajrzeć.
wiolek_lp napisał(a):Obok nas w T.L rozłożona była rodzina z synkiem ok 4-5 lat.
Tego dnia, który cały spędziliśmy w Povlj, gdy przyszliśmy przed południem na plażę oni już byli. Po ok 2 godzinach zebraliśmy się do domu na obiad. Wróciliśmy pewnie po kolejnych 2. Oni cały czas byli Gdy my po 2 plażowaniu zbieraliśmy się do domu oni wciąż siedzieli jeszcze dość długi czas, widzieliśmy ich z okna apartmana
wiolek_lp napisał(a):A co do przekonywania młodych do zwiedzania to chyba kwestia przyzwyczajenia. Od małego są tak uczeni, więc się przyzwyczaili 3 tygodnie temu byliśmy w Tatrach i w ciągu 3 dni przeszliśmy 35 km. Drugiego dnia po 17 -sto km szlaku ja miałam dosyć a oni śmigali do domu w podskokach. Wtedy stwierdziłam, że są niezniszczalni w przeciwieństwie do mnie
wiolek_lp napisał(a):A ostatnio zastanawiam się nad Rovinji, chociaż tam nie wiem czy uda znaleźć się nocleg w cenie, która nas interesuje, 8-10 lipiec dla 4 osób maks 60 e, a lepiej mniej, bo więcej nie dam, to ma być tylko miejscówka do przespania się i zrobienia jakiegoś śniadania
anakin napisał(a):Pozwoliłem sobie Twoją relację dopisać do KMWP.
agata26061 napisał(a):Mnie bardzo się Szybenik podobał wieczorową porą...
Mikromir napisał(a):Szybenik jest na 2 godziny. Rovinj na dłużej, a poza tym w okolicy jest wiele innych miast i miasteczek wartych odwiedzenia. A Ty i tak nie wysiedzisz nawet dwa dni w samym Rovinj.
Powrót do Nasze relacje z podróży