piekara114 napisał(a):[ Ja w mojej przyszłej relacji z Hvaru pokaże Ci kilka miejsc, gdzie spokojnie będzie mógł poskakać... Jedno z takich miejsc będzie mieć na nóżkach
agata26061 napisał(a):Bardzo przyjemna relacja Nadrobiłam i będę czekać na ciąg dalszy...
Pozdrawiam
Abakus68 napisał(a):Byliśmy w Dolu 12-go września co pokażę za jakiś czas w relacji, ale miło spojrzeć na Dol oczyma innych. Dol zwany Betlejem Braču
lotnikwsk napisał(a):Nam w lipcu ostatnie trzy dni tak samo piździło
Abakus68 napisał(a):Bobovišća na Moru faktycznie niczego nie urywa, aczkowliek każda nawet najmniejsza miejscowość pokazuje swoje ciekawostki dopiero gdy się ją "przedrepce" - dzięki temu zatem, że tak wielu zrezygnowało z oglądanie tejże - ja będę miał parę fraz do zaprezentowania a na zachętę....
wiolek_lp napisał(a):Abakus68 napisał(a):Bobovišća na Moru faktycznie niczego nie urywa, aczkowliek każda nawet najmniejsza miejscowość pokazuje swoje ciekawostki dopiero gdy się ją "przedrepce" - dzięki temu zatem, że tak wielu zrezygnowało z oglądanie tejże - ja będę miał parę fraz do zaprezentowania a na zachętę....
Z góry prezentuje się całkiem ładnie ( ale z góry wszędzie jest pięknie, nawet na Zlatni Rat )
Jednak szkoda było by mi czasu żeby tam wrócić
wiolek_lp napisał(a):No ja muszę się o Cro jeszcze wiele nauczyć... Te 2 słabe dni na Hvarze z czego jeden deszczowy, wtedy gdy wy nie mogliście wrócić do domu były lajtowe w porównaniu z tym wiatrem teraz ...
Habanero napisał(a):
Gdybym tylko mógł, to każdą dziurę na wyspie bym zwiedził. Niestety nie jestem sam na urlopie i muszę być niewolnikiem kompromisów....
gusia-s napisał(a):A mi w Boboviscy na Moru się podobało. Cisza jaka tam panowała i pustki, tylko kołyszące łódki na wodzie, malutka piaszczysta plażyczka i jachty w sąsiedniej zatoce. Nie żebym chciała odrazu tam osiąść ale cieszę się, że trafiłam do tej dziury Tam ponoć swoje dzieciństwo i młodość spędził Vladimir Nazor... nie prom rzecz jasna Zapewne tam nasiąkł czymś co później pozwoliło mu tworzyć
lotnikwsk napisał(a):
Ale w Povlji nam tak samo wiało jak Wam
Nam ten wiatr jednak tak bardzo urlopu nie zepsuł (poza tym że ostudził wodę )
bo jak wiało to jechaliśmy do Sumartinu i tam było spokój
Habanero napisał(a):
Gdybym tylko mógł, to każdą dziurę na wyspie bym zwiedził. Niestety nie jestem sam na urlopie i muszę być niewolnikiem kompromisów. Jak widzę nowe miejsce w Chorwacji, to mniej lub bardziej, zawsze mi coś urwie Mogę jedynie napisać gdzie bardziej. Bobovišća nie widziałem i wiele innych miejsc na wyspie również . Bardzo by mi się spodobała, ale ja już tak mam, że gdzie się nie ruszę w Chorwacji, to podoba mi się Nie przeszkadzają mi zapachy ryb, dmuchańce, zapyziałe porty i inne pierdoły. Jedynie czego nie lubię to tłumów na plaży. Gdyby złoty był mniej oblegany, to też by mi pourywał .
Abakus68 napisał(a):Witaj w klubie.
Powrót do Nasze relacje z podróży