kasiamarek napisał(a):czesc wybieram sie w lipcu na chorwacje i jade tam pierwszy raz zamierzm na ten wyjazd przeznaczyc ok 1500 zl na 2 tygodnie nie jestem wymagajaca i wystarczy ni jakis camping czy cos takiego i zastanawiam sie czy za taka kwote jest to mozliwe w ta kwote nie doliczam dojazdu bardzo prosze o jakies informacje bo nie wiem czy sie szykowac na wyjazd ???? chciala bym pojechac na istre pozdro
kasiamarek napisał(a):czesc wybieram sie w lipcu na chorwacje i jade tam pierwszy raz zamierzm na ten wyjazd przeznaczyc ok 1500 zl na 2 tygodnie nie jestem wymagajaca i wystarczy ni jakis camping czy cos takiego i zastanawiam sie czy za taka kwote jest to mozliwe w ta kwote nie doliczam dojazdu bardzo prosze o jakies informacje bo nie wiem czy sie szykowac na wyjazd ???? chciala bym pojechac na istre pozdro
ZA 15000 to chyba Dominikanamajeczka napisał(a):kasiamarek napisał(a):czesc wybieram sie w lipcu na chorwacje i jade tam pierwszy raz zamierzm na ten wyjazd przeznaczyc ok 1500 zl na 2 tygodnie nie jestem wymagajaca i wystarczy ni jakis camping czy cos takiego i zastanawiam sie czy za taka kwote jest to mozliwe w ta kwote nie doliczam dojazdu bardzo prosze o jakies informacje bo nie wiem czy sie szykowac na wyjazd ???? chciala bym pojechac na istre pozdro
Czyli całą kwote 15000 zł przeznaczasz na utrzymanie i rozrywki w CRO? W zasadzie powinno Ci wystarczyć... Jednak zupełnie nie wiem jakie masz wymagania? Chorwacja drożeje z roku na rok, niestety... W związku z tym w tym roku postanowiłam, że dzielę się z mężem kosztami fifty/fifty . Jedno z nas pokrywa dojazd i zakwaterowanie, drugie utrzymanie na okres 16 dni; dla 4 osób. / mamy oddzielne konta/. I w zasadzie zastanawiam się co jest dla mnie bardziej opłacalne?
kasiamarek napisał(a):mam jeszcze jedno pytanie jak to wyglada w lipcu czy trzeba cos sobie wczesniej rezerwowac czy mozna jechac w ciemno wybieramy sie w 4 osoby chcieli bysmy pojechac na istre czy ktos tam byl i jak tam jest konkretniej z cenami.pozdro