yzedef napisał(a):Pamiętaj tylko, że w sezonie w takim hotelu będziesz miał tłumy, będą one na stołówce, na basenie no i jesteś mimowolnie uwiązany do bycia w obrębie hotelu ze względu na posiłki za które już zapłaciłeś w wycieczce. Nasza córka też kiedyś marudziła, ale to takie dziecięce marudzenie z dobrobytu, dzieciaki już nie wiedzą jak to kiedyś było... Znajdź inna okolicę i jedz za sercem, to Ty harujesz cały rok na te właśnie dzieci, ich zachcianki, potrzeby no i te 2 tygodnie w roku to chyba rodzic też powinien mieć coś z życia prawda? .
Bravik napisał(a):Jako że u nas z koleżanką małżonką letni wyjazd urlopowy to od jakiegoś czasu zawsze trzy tygodnie, po głowie zaczął mi chodzi pomysł typu: 3 tygodnie urlopu, 3 wyspy do zaliczenia. Czyli witamy na Braču, Hvarze i Visie. I myślę, że to wypali.
majki13 napisał(a):Hmmm chcieliśmy z żoną w przyszły roku jechać do Tucepi, ale żona poczytała, pooglądała sobie Bourdaina i stwierdziła, że nie jedzie do Dalmacji tylko na Istrię. Pytanie - czy jakieś fajne miejsce dla dwójki dorosłych i jednego kaszojada - w wieku 1 roku możecie polecić?
majki13 napisał(a):Hmmm chcieliśmy z żoną w przyszły roku jechać do Tucepi, ale żona poczytała, pooglądała sobie Bourdaina i stwierdziła, że nie jedzie do Dalmacji tylko na Istrię. Pytanie - czy jakieś fajne miejsce dla dwójki dorosłych i jednego kaszojada - w wieku 1 roku możecie polecić?
Janusz Bajcer napisał(a):majki13 napisał(a):Hmmm chcieliśmy z żoną w przyszły roku jechać do Tucepi, ale żona poczytała, pooglądała sobie Bourdaina i stwierdziła, że nie jedzie do Dalmacji tylko na Istrię. Pytanie - czy jakieś fajne miejsce dla dwójki dorosłych i jednego kaszojada - w wieku 1 roku możecie polecić?
klub-milosnikow-polwyspu-istria-t53130.html
Bravik napisał(a):Jako że u nas z koleżanką małżonką letni wyjazd urlopowy to od jakiegoś czasu zawsze trzy tygodnie, po głowie zaczął mi chodzi pomysł typu: 3 tygodnie urlopu, 3 wyspy do zaliczenia. Czyli witamy na Braču, Hvarze i Visie. I myślę, że to wypali.
dids76 napisał(a):Bravik napisał(a):Jako że u nas z koleżanką małżonką letni wyjazd urlopowy to od jakiegoś czasu zawsze trzy tygodnie, po głowie zaczął mi chodzi pomysł typu: 3 tygodnie urlopu, 3 wyspy do zaliczenia. Czyli witamy na Braču, Hvarze i Visie. I myślę, że to wypali.
Spory minus tego pomysłu to brak połączenia promowego pomiędzy wyspami. Czyli aby przedostać się z jednej na drugą trzeba zawsze na stały lad zjechać
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne