dids76 napisał(a):Gdzie/ Którędy? Z jakiego województwa jesteś?tentypmich napisał(a):Hej, jak wygląda aktualnie przejazd ? Są jakieś ogarniczenia/kontrole?
tentypmich napisał(a):Małopolska, sami nie wiemy gdzie dokładnie jechać, myślimy o Istria - to pierwszy wyjazd na chorwacje jedziemy 2+2.
Które miejsce polecasz ?
Dżejan napisał(a):Na Istrii polecam Pulę i Kamenjak https://goo.gl/maps/LzRPsD93m9ZEBu899
wyskakacie się z dziećmi za wszystkie czasy
tentypmich napisał(a):myślimy o Istria - to pierwszy wyjazd na chorwacje jedziemy 2+2.
tentypmich napisał(a):Pytanie gdzie najlepiej się udać ? To nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i w ogóle nie mamy pojęcia w które miejsce, proszę o jakieś wskazówki, chcemy odpocząć + zwiedzanie (imprezy niekoniecznie).
tentypmich napisał(a):Które miejsce polecasz ?
tentypmich napisał(a):Jak z plażami? Nocleg rezerwować najlepiej na booking?
Myślę, że Murter, a tym bardziej plaże, jakoś mocno się w ciągu 2 lat nie zmieniły...robeau napisał(a):Hej czy ktos z Was był ostatnio na Murter?
Widziałem relacje ale wszystkie odległe czasowo.
Jakies najnowsze doswiadczenia z tej wyspy, a dokładniej okolice samego Murter jaka plaze najlepiej wybrac itp???
piekara114 napisał(a):Myślę, że Murter, a tym bardziej plaże, jakoś mocno się w ciągu 2 lat nie zmieniły...robeau napisał(a):Hej czy ktos z Was był ostatnio na Murter?
Jakies najnowsze doswiadczenia z tej wyspy, a dokładniej okolice samego Murter jaka plaze najlepiej wybrac itp???
tentypmich napisał(a):Dżejan napisał(a):Na Istrii polecam Pulę i Kamenjak https://goo.gl/maps/LzRPsD93m9ZEBu899
wyskakacie się z dziećmi za wszystkie czasy
2+2 chodziło mi o dwie pary bez dzieci.
Jak z plażami? Nocleg rezerwować najlepiej na booking?
robeau napisał(a):piekara114 napisał(a):Myślę, że Murter, a tym bardziej plaże, jakoś mocno się w ciągu 2 lat nie zmieniły...robeau napisał(a):Hej czy ktos z Was był ostatnio na Murter?
Z tego co czytam strasznie tłoczno tam na plazach
Ale moze w obecnych czasach bedzie nieco luzniej
empire13 napisał(a):tentypmich napisał(a):myślimy o Istria - to pierwszy wyjazd na chorwacje jedziemy 2+2.tentypmich napisał(a):Pytanie gdzie najlepiej się udać ? To nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i w ogóle nie mamy pojęcia w które miejsce, proszę o jakieś wskazówki, chcemy odpocząć + zwiedzanie (imprezy niekoniecznie).
Istria to dobre miejsce na pierwszy wyjazd choć jest całkiem inna niż Dalmacja. Ja za pierwszym razem byłem na Istrii, za drugim w Makarskiej. Od trzeciego wyjazdu bardziej świadomie wybieram lokalizacje w Chorwacji.tentypmich napisał(a):Które miejsce polecasz ?
Do zwiedzania min: Poreč, Rovinj, Pula, Labin.
Co do noclegu to ja byłem w małej miejscowości Bašanija. Jeśli jeszcze pojadę na Istrię to poszukam w Rovinj.tentypmich napisał(a):Jak z plażami? Nocleg rezerwować najlepiej na booking?
Są różne plaże tak jak różnorodna jest Chorwacja. Z tych na których ja byłem to w okolicy Premantura plaże były najłagodniejsze.
Ja w tym roku rezerwowałem przez booking. Wcześniej korzystałem tylko z biur podróży.
tony montana napisał(a):robeau napisał(a):piekara114 napisał(a):Myślę, że Murter, a tym bardziej plaże, jakoś mocno się w ciągu 2 lat nie zmieniły...robeau napisał(a):Hej czy ktos z Was był ostatnio na Murter?
Z tego co czytam strasznie tłoczno tam na plazach
Ale moze w obecnych czasach bedzie nieco luzniej
Też się trochę tego tam obawiam, ponieważ wybieram się tam za parę dni. Za to w zasięgu 30km masz sporo różnych plaż też na lądzie jakby co
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne