300 metrów od portu
Widać w tle statki i budynek portowy
sito_zabrze napisał(a):Tłumów nie widzę
Trajgul napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Tłumów nie widzę
Lepiej wycofaj swoje słowa, bo dla wielu forumowiczów, brak tłumów oznacza maks. 5 osób na plaży
Gdybym ja miał wybierać, gdzie mam jechać, a gdzie jeszcze nie byłem, to na pewno wyspy, tyle, że musiałyby być to miasteczka. Przykładowo Sutivan, Pag czy Stari Grad.
yzedef napisał(a):Danusia a mi co byś poleciła ?, dla nas idealna jest Povlja... dzieci wręcz tęsknią za nią . Przestrzeń duża do spacerowania, prosty i szybki dojazd i te małe zatoczki w sam raz dla małego wolnego pontonu . Patrzę na Korculę, Prizba i okolice ale tam nie ma gdzie chodzić a i droga powrotna inna niż promem do Split to udręka a i ceny w takiej Prizbie zaporowe. Hvar niby fajny ale te dojazdy tunelami, krętymi drogami na jedno auto są super 1-3 razy ale nie jak chcesz gdzieś się ruszyć częściej. Dylemat jest , Ty pewnie znowu GR ?
lotnikwsk napisał(a):Mi też trzeba coś polecić bo mam pustkę w głowie na 2020rok
Dlaczego Michał mówisz że w Priżba ceny zaporowe?
O Priżbie myślałem jeszcze w tamtym roku
Dla mnie Chorwacja zaczyna się od przejścia granicznego węgiersko-chorwackiego i nawet nie próbuję robić jakichś podziałów administracyjnych
yzedef napisał(a):Coraz mniej tych fajnych kwaterek w normalnych pieniądzach...
yzedef napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Mi też trzeba coś polecić :D bo mam pustkę w głowie na 2020rok :|
Dlaczego Michał mówisz że w Priżba ceny zaporowe?
O Priżbie myślałem jeszcze w tamtym roku :mrgreen:
Dla mnie Chorwacja zaczyna się od przejścia granicznego węgiersko-chorwackiego i nawet nie próbuję robić jakichś podziałów administracyjnych :mrgreen:
To jak dojdziesz do jakiś ciekawych wniosków to podziel się, na tak na szybko znów objechałem cały Brać, Korculę, myślałem o Solta lub o Dugi Otok, był też plan na Vis ale tam po znanym wszystkim filmie podobno odjechało wszystko cenowo a i z miejscem z bezpośrednim dostępem do morza słabo. Coraz mniej tych fajnych kwaterek w normalnych pieniądzach... niestety 100 i więcej euro nie zamierzam płacić za noc.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne