sito_zabrze napisał(a):KasiaWW napisał(a):Również szukam miejscówki na 2020 Czy plaże w Tribunij nadają się dla małych dzieci (2,5 roku) ?
W tym roku odwiedziliśmy Supetar na wyspie Brać-dla mnie super I szukam czegoś podobnego może ,ktoś coś polecić podobnego ,niekoniecznie na wyspie:)))
Na fotce widać ze zrobiona jest taka zatoczka. Jest tam wody po kolana. Dzieci nie trzeba pilnować
Zygi007 napisał(a):Witajcie. Byłem dwa razy w Chorwacji (Omis i Tucepi). Teraz chciałbym w jakieś małe i spokojne miejsce. W którym regionie szukać takich małych i spokojnych miejsc a godnych polecenia? Drugie pytanie bo jakoś nigdy nie patrzyłem i nie czytałem o północnej części Chorwacji-czym się charakteryzuje i czy warto tam coś poszukać?
agata26061 napisał(a):Ja w tym roku początkowo obrałam sobie za cel wyspę Krk, może Istrię... No cóż szybko zeszłam na ziemię. Niestety, w miejsca, do których my mamy najbliżej, mają też najbliżej Niemcy, czy Austriacy. Ceny kwater np. w Starej Basce na Krk przynajmniej o 1/3 wyższe. Nie mogłam nic znaleźć sensownego poniżej 100 euro na przełomie czerwca i lipca za rodzinę 2+2. Wzięłam wtedy pod lupę Moscenicką Dragę na Istrii, no cóż odczucia podobne. W innych miejscowościach na wyspie Krk nie patrzyłam kwater, bo tam dla mnie zbyt płasko. Stwierdziłam, że podczas 7 razy w Cro, nie byłam jeszcze na Pagu, zatem zaczęłam i tutaj szukać kwatery. Ceny... Dużo niższe niż w wyżej wymienionych miejscowościach i tak stałam się szczęśliwą posiadaczką apartamentu dla rodziny 2+2 w pierwszej linii brzegowej za 60 euro w terminie 13-25 lipca. I to nawet z basenem..., który nie wiem czy będzie potrzebny, bo jak taka czysta woda w Jadranie, to żal w basenie siedzieć, ale dla dzieciaków między plażowaniem jak najbardziej, i za taką cenę...
katarzyna136 napisał(a):
Witam czy warta polecenia miejscowość Tribunj dla dwóch rodzin z dziećmi najmłodsze 9 lat najstarsze 17 lat w terminie 16.08.2020 -30.08.2020. Zastanawiam sie też nad apartamentami w miejscowości Vodice.
katarzyna7 napisał(a):Cześć, bardzo proszę o radę. Mam zamiar wraz z Mężem wybrać się na koniec lipca do Chorwacji. Interesuje mnie Brać albo Havr- co lepiej?Szukam malowniczego miejsca:-) nie musi być spokojne:-) czy macie namiary na kwatery?
Nemhain napisał(a):Od dwóch dni siedzę, przeglądam oferty i mam dylemat. Chciałam jechać na Pelješac, ale teraz żeby przejechać przez Neum trzeba mieć paszporty a dzieci nie mają (https://www.gov.pl/web/bosniaihercegowi ... rozujacych). Mam do wyboru Vodice, Tribunj, Rogoznica, Starigrad, Žaborić - co wybrać żeby nie było dzikich tłumów i plaż z betonu?
Do tej pory byliśmy na Istrii, Pagu, w Marusici.
tentypmich napisał(a):Cześć
Pod koniec lipca wybieramy się do Chorwacji, 2+2, jedziemy samochodem. Pytanie gdzie najlepiej się udać ? To nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i w ogóle nie mamy pojęcia w które miejsce, proszę o jakieś wskazówki, chcemy odpocząć + zwiedzanie (imprezy niekoniecznie).
Trajgul napisał(a):tentypmich napisał(a):Cześć
Pod koniec lipca wybieramy się do Chorwacji, 2+2, jedziemy samochodem. Pytanie gdzie najlepiej się udać ? To nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i w ogóle nie mamy pojęcia w które miejsce, proszę o jakieś wskazówki, chcemy odpocząć + zwiedzanie (imprezy niekoniecznie).
Na pierwszy raz może Riwiera Makarska? Np. Brela lub Tucepi. A jeśli spokojnie wioseczki to np. Pisak, Lokva Rogoznica czy Mimice.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne