Cisza i spokój, mało turystów, czujemy się tu tak jakbyśmy przenieśli się w czasie
Bardzo podoba nam się to miejsce, chociaż upał jest niesamowity i szukamy cienia
banankochan napisał(a):Fajne fotki i pomysł całego wyjazdu
te kiero napisał(a):chętnie odwiedziłem ponownie Stari Bar, dreptałem tam rok temu w podobnym upale, wspaniałe miejsce do wypoczynku od zgiełku miast i plaży
lotnikwsk napisał(a):Piątek po pracy w Barze tak to mi się podoba
renatalato napisał(a):...zespół który grał obok był bardzo oryginalny, była trąbka, akordeon lub harmonia, gitara i chyba kontrabas , grali muzykę bałkańską i każdą inną
walp napisał(a):renatalato napisał(a):...zespół który grał obok był bardzo oryginalny, była trąbka, akordeon lub harmonia, gitara i chyba kontrabas , grali muzykę bałkańską i każdą inną
Też mieliśmy okazję posłuchać tej kapeli. W ogóle, podobało mi się to, że w wielu miejscach, lokalach słychać było bałkańskie rytmy, po prostu grali swoje. U nas muszą tłuc całe lato w rytmie Hop Bęc, Nicky Jam i Enrique Iglesias.
Minaret zlokalizowany tuż pod murami obronnymi starego miasta jest wykonany z ciętego kamienia i jest jednym
z najcenniejszych zabytków architektury muzułmańskiej, w tej części wybrzeża.
Tego mieszkania w bezpośrednim sąsiedztwie promenady, to Wam współczuję.
lotnikwsk napisał(a):Moja tegoroczna miejscówka - Buljarica tylko z drugiej strony
Powrót do Nasze relacje z podróży