Lednice napisał(a):W Trieście jest tylko jeden główny dworzec kolejowy, w samym centrum miasta, blisko morza
Trieste Centrale
http://goo.gl/maps/fSoiS
No tak, to dokładnie to co znalazłem. Dzięki.
Lednice napisał(a):W Trieście jest tylko jeden główny dworzec kolejowy, w samym centrum miasta, blisko morza
Trieste Centrale
http://goo.gl/maps/fSoiS
mieszacz napisał(a):Wakacje minęły.Czas zacząć planować następne.W następnym roku żona koniecznie uparła się ,żeby pojechać do Wenecji.Tak więc planujemy pobyt na Istrii.W sieci znalazłem apartament Meka Draga - Novigrad.(1 link w gogle).Tutaj mam parę pytań może okaże sie ,że ktoś pomoże.Na mapce na stronie właściciela pisze lokalizacja Krusevo powiat Meka Draga.Z mapki widać ,że jest to miejscowość w pobliżu Novigradu.Niestety nic nie znalazłem o miejscowości Krusewo
1-może ktoś byl w krusewie(coś o miejscowości,plażach)
2-jaka jest odległość od Wenecji,Zadaru,Sukosanu(dziwna sprawa na mapce nie wygląda to daleko),ale korzystając z kalkulatora podróży zamieszczonego na forum cro wychodzi z Novigradu do Zadaru 378 do Bibjine 388
2-Czy te odleglośći są poprawne
Za wszelką pomoc dziękuję.Przepraszam jeżeli na forum są informacje odnośnie moich pytań,ale albo żle szukałem albo nic nie ma.
cudzoziemka napisał(a):Szczerze mowiac, chciałabym zobaczyć pare rzeczy, ale nie wiem jak to wygląda z dzieciakami... czy daja rady w aucie itp. Może ktoś ema doświadczenie? z góry dzięki za wszelka pomoc;-)
kramer-krk napisał(a):Witam,
Wybieramy się czerto osobowa ekipą + dwójka małych dzieciaków w terminie ok. 15.08 - 25.08.14r
Docelowo w okolicę miasteczka Sibenik, gdzie chcemy zaczęć szukać przyjaznego lokum kierując się na południe.
Chcemy rozglądnąć się za noclegiem jeszcze w kraju przed podróżą, i tu pytanie do bardziej doświadczonych, gdzie można szukać ciekawych ofert? Jakieś biura podróżny? ciekawe strony.. proszę o poradę, lub ewentualne propozycję.
Mój mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam!
kramer-krk napisał(a):Co myślicie o poszukiwaniu wyjazdów poprzez pośredników w Polsce? co polecacie?
Jakieś biura podróży? ktoś się w tym kierunku specjalizuje?
kramer-krk napisał(a):Dzięki, rzeczywiście nie znalazłem tego tematu. Co myślicie o poszukiwaniu wyjazdów poprzez pośredników w Polsce? co polecacie?
Jakieś biura podróży? ktoś się w tym kierunku specjalizuje?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne