Miecia napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Ja w przyszłym roku jadę 2 razy do Cro
Sam sobie zazdroszczę
....
Patrzcie tylko
Aleś się rozpuścił
A może najpierw napisz gdzie byłeś
Miecia napisał(a):Chorwatku.....to zrób choć fotorelacje, bo piękne zdjęcia masz
Szkoda ich nie pokazac
Pasjonat Chorwacji napisał(a):
Dzięki Asiu za miłe słowa
Z Vinisce sporo zdjęć już przecież zamieściłem:
viniscie-t33866-135.html
MARK1 napisał(a):Szkoda, że tak bardzo zniechęcacie do Istrii - myslę o wyjeździe właśnie tam w 2013 (Rovinj). Zamierzałem trochę pozwiedzać (lubimy coś nowego zobaczyć) Pula Vrsar na chwilę Wenecja. Plaża z umiarem - nie za bardzo lubię całymi dniami. Jednak po Waszych opiniach zaczynam się zastanawiać nad Istrią - aż tak źle? Czy tak źle w porównaniu z Dalmacją? Czytałem relacje na forum i wypadalo dobrze, nawet bardzo dobrze.
cronaturki napisał(a):MARK1 napisał(a):Szkoda, że tak bardzo zniechęcacie do Istrii - myslę o wyjeździe właśnie tam w 2013 (Rovinj). Zamierzałem trochę pozwiedzać (lubimy coś nowego zobaczyć) Pula Vrsar na chwilę Wenecja. Plaża z umiarem - nie za bardzo lubię całymi dniami. Jednak po Waszych opiniach zaczynam się zastanawiać nad Istrią - aż tak źle? Czy tak źle w porównaniu z Dalmacją? Czytałem relacje na forum i wypadalo dobrze, nawet bardzo dobrze.
też chcemy jechać w 2013 na Istrię
cronaturki napisał(a):Hej
ostatnie dwa urlopy spędzaliśmy odpowiednio w Breli i w Trogirze.. teraz chcemy zobaczyć mijaną dotychczas Istrię... Wiele osób pisze ze Istria nie jest ciekawa.. ze czuli niedosyt.. i ze Dalmacja jest o wiele ciekawsza..
Ciekawsza pod jakim względem? Na Istrii nie ma gór? Choćby takich jakie widać z Makarskiej ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne