mirko napisał(a):Jeśli na północ, polecam Premanture
http://www.medulinriviera.info/hr/medulin/premantura/
rafgrzeg napisał(a):Moi drodzy podpowiedcie mi co można zobaczyć w rejonie Split-Zadar. Wybieram się z rodziną do Vodic w lipcu, ale z uwagi na to, że nie jesteśmy typem siedzącym muszę mieć bogaty plan na 12 dni pobytu (2 dni po drodze spedzamy na Węgrzech). Znalazłem takie tematy: 1. Split, 2. Salona, 3. Sibenik, 4. Park Narodowy Krka 5. Burnji 6. Trogir 7. Zadar 8. Knin 9. Tribunj 10. Klis 11. Rezerwat Pantan 12. Kamenjak 13. Jezioro Vransko 14. Rafting na Cetinie
Czy jest coś jeszcze ciekawego w okolicy? a może coś jest zbędne na tej liście, jak uważacie?
rafgrzeg napisał(a):kamillapy napisał(a): byliśmy też na raftingu na Cetinie (bomba)
My właśnie jakoś tak wypoczywamy podróżując...
a powiedz czy tam jest jedna firma która organizuje taki rafting czy jest ich więcej... i czy jest to w miarę bezpieczne dla 6 i 9 latka?
Pakostaneagniesia napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków w 2010r. byliśmy ze znajomymi w Primosten (swoją drogą piękne miejsce), na ten rok poszukuję podobnej miejscowości pod względem wielkości, liczby turystów, poziomu hałasu, atrakcyjności itp. tyle że bardziej na południu, co polecacie? Myślałam o Baska Voda lecz nie wiem czy to nie "za duża" miejscowość.
pawelh napisał(a):Pakostaneagniesia napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków w 2010r. byliśmy ze znajomymi w Primosten (swoją drogą piękne miejsce), na ten rok poszukuję podobnej miejscowości pod względem wielkości, liczby turystów, poziomu hałasu, atrakcyjności itp. tyle że bardziej na południu, co polecacie? Myślałam o Baska Voda lecz nie wiem czy to nie "za duża" miejscowość.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne