Dawidow76 napisał(a):dzięki za lekturę ale po przeczytani zastanawiam sie czy wybrać Čelina czy szukać cos w okolicach Okrug Górny? zastanawiam sie czy w Celina zejście do plaży trafi sie dobra i czy rzeczywiście nie ma tam knajpy? czy nie lepiej na Okrug, bo czy będzie co robić przez 10 dni.pzdr
Magdzik napisał(a):Witam, my też mamy mały problem z wyborem miejsca. Planujemy 5 raz w czerwcu. Jak na razie byliśmy w Klek, Orebic, Baska Voda, Hvar, Zivogoscie. Zwiedziliśmy Dubrovnik, Trogir, miasta na Hvar, Mostar, Plitwice, KRK, Korcula. I co teraz ? Ja chciałam Splitską na Brac albo może coś daleko - Molunet, Cavtat (okolice ) a znajomi chcą do Tribunj, Primosten, gdzieś bliżej... Jak myślicie..poradzcie...
Jak na razie dla mnie to chyba Peljesac i wyspa Hvar to numery 1. Riwiera Makarska odpada. Nie lubię tłumów, straganów, gwaru... Czy spodoba nam się w Tribunj ? Napiszcie coś kochani. DZiękuję
elev napisał(a):Magdzik napisał(a):Witam, my też mamy mały problem z wyborem miejsca. Planujemy 5 raz w czerwcu. Jak na razie byliśmy w Klek, Orebic, Baska Voda, Hvar, Zivogoscie. Zwiedziliśmy Dubrovnik, Trogir, miasta na Hvar, Mostar, Plitwice, KRK, Korcula. I co teraz ? Ja chciałam Splitską na Brac albo może coś daleko - Molunet, Cavtat (okolice ) a znajomi chcą do Tribunj, Primosten, gdzieś bliżej... Jak myślicie..poradzcie...
Jak na razie dla mnie to chyba Peljesac i wyspa Hvar to numery 1. Riwiera Makarska odpada. Nie lubię tłumów, straganów, gwaru... Czy spodoba nam się w Tribunj ? Napiszcie coś kochani. DZiękuję
smok131 napisał(a):w tym roku robinsonada na korculi,zobaczymy co to będzie i jak to będzie pozdrawiam
smoki napisał(a):smok131 napisał(a):w tym roku robinsonada na korculi,zobaczymy co to będzie i jak to będzie pozdrawiam
Smoki to jednak odludki .My w tym roku też do dziczy jedziemy , tylko na Hvar- uvala Mali Rapak. 6 domków na krzyż.
To nasz pierwszy wypad w takie miejsce.Czy już wypoczywałeś w takim miejscu?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne