Janusz, ....już kilka stron a relacji i zdjęć jak na lekarstwo.
Pisz tak jak na prawdziwego geodetę przystało .... krótko i zwięźle. Dużo zdjęć bo te najwięcej nam powiedzą.
(mnie nie cytuj, to tylko rozciąga, rozmydla ..... i zupełnie niepotrzebne)
woka napisał(a):(mnie nie cytuj, to tylko rozciąga, rozmydla ..... i zupełnie niepotrzebne)
woka napisał(a):Zostawiam ślad , że tu byłem.![]()
Pisz tak jak na prawdziwego geodetę przystało .... krótko i zwięźle. Dużo zdjęć bo te najwięcej nam powiedzą.
jantar1 napisał(a):woka napisał(a):Zostawiam ślad , że tu byłem.![]()
ciiichoJanusz idzie na rekord
Interseal napisał(a):Cześć Janusz.
Nie wiem jeszcze jak wygląda na żywo Chorwacja od Bibinje do Sibenika. Kiedyś przyjdzie ten stan rzeczy zmienić i na pewno pomoże mi w tym Twoja relacja.
FUX napisał(a):jantar1 napisał(a):woka napisał(a):Zostawiam ślad , że tu byłem.![]()
ciiichoJanusz idzie na rekord
Chyba nie jest w stanie "przebić" tej relacji...![]()
forum/viewtopic.php?t=11115&postdays=0&postorder=asc&start=0
Janusz Bajcer napisał(a):Interseal napisał(a):Cześć Janusz.
Nie wiem jeszcze jak wygląda na żywo Chorwacja od Bibinje do Sibenika. Kiedyś przyjdzie ten stan rzeczy zmienić i na pewno pomoże mi w tym Twoja relacja.
Witaj Mariuszuten region którego nie znasz wcześniej już trochę opisywałem w relacji z 2006 roku
jantar1 napisał(a):Asiula1 napisał(a):Czekam też na dalszą relację
oj to proponuję,zrobić pranie lub inne domowe powinności,ewentualnie zobaczyć tu za tydzień a może relacja już sie pojawi.
Powrót do Nasze relacje z podróży