Mam pytanie do Pana Janusza:
Czy może był Pan na jakichś plażach przy Jadrance położonych w stronę Drage? Na Google maps wyglądają interesująco (dla mnie to oznacza małą ilość ludzi i spokój). Tylko jak tam może być na żywo.
PiotrekS napisał(a):Mam pytanie do Pana Janusza:
Czy może był Pan na jakichś plażach przy Jadrance położonych w stronę Drage? Na Google maps wyglądają interesująco (dla mnie to oznacza małą ilość ludzi i spokój). Tylko jak tam może być na żywo.
Janusz Bajcer napisał(a):szary779 napisał(a):Poważnie zastanawiam się nad tegorocznymi wakacjami w Pakostane. Pozdrav.
Polecam Krakuscity, Fiolek i FUX pewnie też
PiotrekS napisał(a):.
Chyba zapowiada się kolejny chętny na Pakostane bo tam chyba więcej kwater niż w Drage. Urlop mam w drugiej połowie sierpnia to myslę, że w ciemno można jechać - chyb, że się mylę. Co fachowcy na to.
PiotrekS napisał(a):Tylko zastanawiam się czy lepiej w Pakostane czy w Drage.
PiotrekS napisał(a):Tylko zastanawiam się czy lepiej w Pakostane czy w Drage.
Powrót do Nasze relacje z podróży