FUX napisał(a):....Jechać bez znajomych....
.....albo zmienić na takich, którzy nie marudzą. W końcu to Ty masz być bossem
FUX napisał(a):....Jechać bez znajomych....
Corcula napisał(a):he heh my w rym roku-koncem czerwca bylismy na Hvarze tydz w miejscowości Basina, zwiedzilismy całą wyspę, za kwaterę na dwie osoby wyszlo nam ok 140euro + paliwo + żarełko (to przywiezione i knajpy na miejscu) + winiety + prom = w sumie ok 2000zł cała wycieczka!!
Rezerwowaliśmy kwaterę przez pośrednika na adriatic.pl-wszystko poszło genialnie, ale jesli pojedziesz na ślepo, tzn już na iejscu zarezerwujesz kwaterę, bedzie o polowę taniej-nie przesadzam. Poza tym dobrze jest sie ulokowac w malej miescinie jako punkt wypadowy, bo skro masz samochod to możesz codziennie śmigać w inne miejsca.
Ja osobiscie w Cro byłam 4razy- Pasman & Uglian, Pag, Dugi Otok, Hvar. W pamieci bardzo pozytywnie zapisal mi się Hvar jako ze klimat iscie śródziemnomorski i Pag-w moich wspomnieniach jako księżycowa wyspa-piekna jasna, po prostu biała;) No na Dugim schizyczna była latarnia na końcu wyspy i maleńka kamienista plaza tuż obok.. Ale trzebabyło dopłacac za kazdy litr wody (kwatera Gorgonia). Na Uglianie malutka wysepka do której doplywała wodna taksówka i czadowy wlasciciel kwatery bodajze Adriatica, Paul-australijczyk z ktorym wieczorami chłopcy grali do późna w szachy i oglądali Rejs;)
bjk napisał(a):Hej, witam wszystkich, byliśmy w Cro 4 razy: Pag, Uglijan, Ciovo, Korcula. W tym roku - jeszcze niewiem........ Co proponujecie? Czytałam o Dugim Otoku ( bo nie chcemy za daleko jechac, ale problem z wodą mnie trochę przeraża i ceny, za tego co wyczytałam tez wysokie. Tylko pierwszy raz rezerwowaliśmy kwaterę - od trzech lat jeździmy w ciemno....... Z korczuli wracaliśmy przez Peljesac, Medjugorie, Bośnie Węgry, bez noclegu - męczarnia, męczarnia, ale do pokonania. Zawsze zdecydowanie taniej i widzisz miejsce na które się decydujesz w realu - a nie online. Marzy mi się Hvar, ale znajomi, z którymi jedziemy raczej na to nie pójdą. Proszę o poradę - co wybrac?
cerber napisał(a):Baska Voda , Makarska , Tucepi