A ja proponuje wyspę Ciovo lub jej okolice....jade tak drugi rok z rzędu bo poprzednio bylam zadowolona...mam tanie około 10 euro na osobę namiary jak jest ktos zainteresowany chetnie podam na maila lub gg-5108836
Pozdrawiam
madzia1981 napisał(a):A ja proponuje wyspę Ciovo lub jej okolice....jade tak drugi rok z rzędu bo poprzednio bylam zadowolona...mam tanie około 10 euro na osobę namiary jak jest ktos zainteresowany chetnie podam na maila lub gg-5108836
Pozdrawiam
fervex napisał(a):madzia1981 napisał(a):A ja proponuje wyspę Ciovo lub jej okolice....jade tak drugi rok z rzędu bo poprzednio bylam zadowolona...mam tanie około 10 euro na osobę namiary jak jest ktos zainteresowany chetnie podam na maila lub gg-5108836
Pozdrawiam
Madzia, czy Ty dzisiaj piła czy nie piła
maciek1956 napisał(a):Byłem na przełomie wrzesnia i pażdziernika niedaleko Omiśa. Spływ cetiną bardzo utrudniony, łodzie mieli już pochowane, tylko nieliczni działali, ale jakoś tak niechętnie, nie wynajęliśmy więc, szkoda.
Wycieczki "rybne" były jeszcze dostępne, choć tez w ograniczonej ilosci. My nie pływaliśmy, już to wcześniej przeżyliśmy, ale sąsiedzi byli bardzo zadowoleni. Pzdr