Dziękuję Wam pięknie
Vrila na Waszych zdjęciach wygląda jak...Mały Raj
Mimiku, na zdjęciach Twoja rodzinka? Nasze maluchy w tym roku w lato będą miały 3 i 5 lat.
Na zdjęciach Mimika widać jednak murek, u Maslinki - nie ma go? Albo nie na całej długości występuje, albo...w międzyczasie go zlikwidowano Muszę maluchy wyszkolić, jakąś musztrę przeprowadzić, żeby nam się nie rozbiegały zanadto...
Sanitariaty chyba nie najgorsze, oby posprzątane było, to da się przeżyć... Najgorsze do tej pory widziałam w na campie w Beli, i na Divnej niestety (przynajmniej takie sprawiały wrażenie, kiedy tam byliśmy w 2007 roku) - no i na jakiś campach, które przejazdem oglądaliśmy w okolicach Sibenika (nazw nie pamiętam).
No nic, w moim odczuciu Vrila spełnia nasze oczekiwania na ten rok. Trzeba pojechać i skonfrontować to z rzeczywistością
Nasz wyjazd tegoroczny bardzo późno: 21.08 lub 27.08. Tłoku już się nie spodziewam, a Ulli zaproponowała rezerwację dobrego miejsca, jeśli zechcemy
Mimik wiem gdzie się wybiera w tym roku. A Ty, Maslinko masz już jakieś sprecyzowane plany? Polecam Wam bardzo Cres, wiem, że nie byliście jeszcze. Cudnie tam