dangol napisał(a):Po przeglądnięciu ofert noclegowych na toskańskich stronach netowych, kierunek odpadł definitywnie. Hmm…
dangol napisał(a):Może więc Słowenia – tydzień podzielony na kilka dni pomiędzy Alpy Julijskie i króciutkie wybrzeże?
dangol napisał(a):pozostała jeszcze kwestia Grześkowego urlopu… Czekaliśmy na telefon z ostatecznym TAK lub NIE
krombocher napisał(a): W tym roku celowałem w Silbę
te kiero napisał(a): fajną macie brykę, trochę pakowna
kulka53 napisał(a): Ten fragment mnie rozbawił
kulka53 napisał(a):słoweńskie morze hmm, no to już od razu na Istrię bym wolał pojechać
kulka53 napisał(a): No nieźle, niepewność do samego końca , to chyba trochę nie dla nas
mysza73 napisał(a): choć już prawie jestem zdecydowana na Krk
janusz.w. napisał(a): My w tym roku niestety musieliśmy wrześniową Cro odpuścić
longtom napisał(a): zapewne, płynąc z Pašmana na Dugi Otok, gdzieś tam na horyzoncie ją widzieliśmy
longtom napisał(a): Aleście wymyślili
tony montana napisał(a): stawiam się na czytanie (długie opisy Danusi) i zdjęcia (zakładam, że jak zwykle sporo)
longtom napisał(a):dangol napisał(a):Zadar nie jest moim ulubionym chorwackim miastem –
bardziej do serca przypadł ...,
że o hvarskim Starim Gradzie nie wspomnę .
Mam tak samo.
pzdr
dangol napisał(a):Przybycie do Chorwacji cieszy mnie oczywiście , ale… podświadomie tęsknię jednak za Grecją
mariusz_77 napisał(a):longtom napisał(a):dangol napisał(a):Zadar nie jest moim ulubionym chorwackim miastem –
bardziej do serca przypadł ...,
że o hvarskim Starim Gradzie nie wspomnę .
Mam tak samo.
pzdr
i ja też
Vjetar napisał(a): A mnie pobyt w Zadarze zawsze cieszy..
Aldonka napisał(a): Fajnie, że mimo przeciwności losu mogliście wyrwać się choć na chwilę i odsapnąć
kulka53 napisał(a): ale dobrze że chociaż pogodę mieliście grecką
Powrót do Nasze relacje z podróży