janusz_sul napisał(a):www.softleaf.ns.co.yu/rafting/cennik.htm. Ja również szukam relacji osób które były na raftingu na Tarze. W 2003 byłem na raftingu na Cetyni . Bardzo mi się podobało.
Janusz
ela100 napisał(a):W drodze powrotnej wpadniemy oczywiście do CRO. Myślimy o Korculi. Podobno odbywa się tam festiwal Marco Polo 7 września. Jak ktoś uczestniczył też proszę o info .
Proszę o dużo informacji wiem, BAARDZO będę wdzięczny.
Pozdrawiam RadaR.
Witam ,festiwal w Korczuli jest super bylam dwa lata temu-wino,plejskawica,muzyka..........i jeszcze bitwa morska,polecam
w tym roku tez Czarnogora ale przez Neapol
"Northstar napisał(a):Jest dokładnie tak samo, mozesz więc śmiało szykować się do drogi
bogjan napisał(a):""Northstar napisał(a):Jest dokładnie tak samo, mozesz więc śmiało szykować się do drogi
Witaj.
Ostatnie doniesienia w związku z referendum separacyjnym dyktują jednak zwłokę z decyją.Kto wie,może być gorąco,jako że Serbowie nie nawykli sobie w kaszę dmuchać a i Czarnogórcy to nie potulne baranki , tylko Słowenia oderwała się bez wystrzału.Poczekamy,zobaczymy.Do września mam sporo czasu,a w razie czego lokum na Peljesacu pewne.
Janusz
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора