Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W tym roku Czarnogóra :D Może jakieś rady?

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
BLADE27
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BLADE27 » 30.12.2009 17:36

Mogę pomóc w temacie..

Od 4 m-cy pracuję w Czarnogórze, poruszam się dosyć często po lokalnych drogach
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 13.01.2010 20:55

Witam. Ja również zdecydowałam że Czarnogóra to w tym roku jest to.Szukam i szukam ,szperam i szperam ale nie udało mi się znależć konkretnych namiarów na prywatne kwatery bezpośrednio od właściciela.Może ktoś miło wspomina ubiegłoroczny pobyt i poda konkretne namiary?Jest nas 10 osób (2+2,2+1,2+2).Byle morze było "za miedzą",apartamenty schludne resztę już sami doorganizujemy.W rewanżu polecę kwaterę w Bibinje (Chorwacja 2009).agata0197@wp.pl
    CalaLuna
    Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) CalaLuna » 15.01.2010 10:03

My jedziemy do Buljaricy. Mamy apartament od właściciela. Jedziemy na 3 tygodnie i płacimy ze względu na długi pobyt 40 eur noc za 4 osoby z klimą i opłąta klimatyczną. Niestety nie jest to apartament sprawdzony. Znamy go tylko ze zdjęć, a z właścicielami jest bardzo diobry kontakt w jęz. angielskim. Mają tam chyba 3 apartamenty. Ale odleglość od morza nie wiem czy wam pasuje 250m , a może parę więcej. W razie czego na tej stronie są same oferty od właścicieli więc szukajcie daslej

http://www.adriatic-home.com/pl/Czarnog ... ament/8664

I druga strona z tą samą ofertą:

http://www.montenegro-traveler.com/acco ... ts-perovic
    armar
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 15.01.2010 13:59

mkm napisał(a):Ja już znalazłem ... http://www.kazanegra.com/fotografije/fotografije-s.htm

Byłes tam ?? :?:

tambylec napisał(a):Szukam i szukam ,szperam i szperam ale nie udało mi się znależć konkretnych namiarów na prywatne kwatery bezpośrednio od właściciela.Może ktoś miło wspomina ubiegłoroczny pobyt i poda konkretne namiary?

Może tutaj cos znajdziesz dla siebie :!:
    www.montenegro.com/smjestaj

Ja osobiście moge polecic tylko te aparatamenty
    www.montenegro.com/smjestaj/perast/Apartmani_Polcer

Bardzo sympatyczna rodzina ; seniorka , co pare razy nam podkreślała jest katoliczką ( ale nie Chorwatka - o sobie mówi miejscowa , to potomkowie rodzin włoskich z czasów republiki weneckiej ) , więc lubi Polaków choc jak wspominała rzadko ich gości , ale nie wiem czy miasto Wam będzie odpowiadac . My tam byliśmy tylko jeden dzien przejazdem , Perast bardzo ładne zabytkowe i malutkie miasteczko ale plaże tylko betonowe w zasadzie ... :wink: , no i w zatoce ... :?
    Apartamenty bardzo ładne z widokiem na zatokę ( jak my byliśmy to goścmi byli Francuzi i Włosi ),morze po zejściu 30 schodków , od razu można wskakiwac do wody :wink:
    agniecha0103
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniecha0103 » 19.02.2010 11:26

Planujemy pobyt w 3-rodziny(2+2) Czarnogóra miasto Budva w hotelu Aleksandar**. Wyjazd czerwiec 2010 od 14-24.(10 dni-all inclusive) Czy ktoś zna ten hotel? -(jaka jest wyżerka,napoje,drinki i pokoje).aby się nie okazało że hotel jest w remoncie.
    decklen
    Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) decklen » 11.04.2010 19:31

My planujemy wyjazd na przełomie lipca i sierpnia do Czarnogóry dużą ekipą 4 rodziny 2+2 czyli 16 osób.
    Czy warto jechać w ciemno , jakich cen można się spodziewać .
    Może coś polecicie :)
    višnjevača
    Plażowicz
    Czarnogóra - zakwaterowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) višnjevača » 10.06.2010 19:03

decklen napisał(a):My planujemy wyjazd na przełomie lipca i sierpnia do Czarnogóry dużą ekipą 4 rodziny 2+2 czyli 16 osób.
    Czy warto jechać w ciemno , jakich cen można się spodziewać .
    Może coś polecicie :)

Zobacz (ceny) tutaj:
    http://www.eholiday.com.pl/wypoczynek_z ... /chorwacja

albo tutaj:
    http://wycieczki-urlop.hiperogloszenia.pl/czarnogora/
    Poprzednia strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

W tym roku Czarnogóra :D Może jakieś rady? - strona 11
    Nie masz jeszcze konta?
    Zarejestruj się
    reklama
    Chorwacja Online
    [ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone