Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W tym roku Czarnogóra :D Może jakieś rady?

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
BLADE27
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BLADE27 » 30.12.2009 18:36

Mogę pomóc w temacie..

Od 4 m-cy pracuję w Czarnogórze, poruszam się dosyć często po lokalnych drogach
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 13.01.2010 21:55

Witam. Ja również zdecydowałam że Czarnogóra to w tym roku jest to.Szukam i szukam ,szperam i szperam ale nie udało mi się znależć konkretnych namiarów na prywatne kwatery bezpośrednio od właściciela.Może ktoś miło wspomina ubiegłoroczny pobyt i poda konkretne namiary?Jest nas 10 osób (2+2,2+1,2+2).Byle morze było "za miedzą",apartamenty schludne resztę już sami doorganizujemy.W rewanżu polecę kwaterę w Bibinje (Chorwacja 2009).agata0197@wp.pl
    CalaLuna
    Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) CalaLuna » 15.01.2010 11:03

My jedziemy do Buljaricy. Mamy apartament od właściciela. Jedziemy na 3 tygodnie i płacimy ze względu na długi pobyt 40 eur noc za 4 osoby z klimą i opłąta klimatyczną. Niestety nie jest to apartament sprawdzony. Znamy go tylko ze zdjęć, a z właścicielami jest bardzo diobry kontakt w jęz. angielskim. Mają tam chyba 3 apartamenty. Ale odleglość od morza nie wiem czy wam pasuje 250m , a może parę więcej. W razie czego na tej stronie są same oferty od właścicieli więc szukajcie daslej

http://www.adriatic-home.com/pl/Czarnog ... ament/8664

I druga strona z tą samą ofertą:

http://www.montenegro-traveler.com/acco ... ts-perovic
    armar
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 15.01.2010 14:59

mkm napisał(a):Ja już znalazłem ... http://www.kazanegra.com/fotografije/fotografije-s.htm

Byłes tam ?? :?:

tambylec napisał(a):Szukam i szukam ,szperam i szperam ale nie udało mi się znależć konkretnych namiarów na prywatne kwatery bezpośrednio od właściciela.Może ktoś miło wspomina ubiegłoroczny pobyt i poda konkretne namiary?

Może tutaj cos znajdziesz dla siebie :!:
    www.montenegro.com/smjestaj

Ja osobiście moge polecic tylko te aparatamenty
    www.montenegro.com/smjestaj/perast/Apartmani_Polcer

Bardzo sympatyczna rodzina ; seniorka , co pare razy nam podkreślała jest katoliczką ( ale nie Chorwatka - o sobie mówi miejscowa , to potomkowie rodzin włoskich z czasów republiki weneckiej ) , więc lubi Polaków choc jak wspominała rzadko ich gości , ale nie wiem czy miasto Wam będzie odpowiadac . My tam byliśmy tylko jeden dzien przejazdem , Perast bardzo ładne zabytkowe i malutkie miasteczko ale plaże tylko betonowe w zasadzie ... :wink: , no i w zatoce ... :?
    Apartamenty bardzo ładne z widokiem na zatokę ( jak my byliśmy to goścmi byli Francuzi i Włosi ),morze po zejściu 30 schodków , od razu można wskakiwac do wody :wink:
    agniecha0103
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniecha0103 » 19.02.2010 12:26

Planujemy pobyt w 3-rodziny(2+2) Czarnogóra miasto Budva w hotelu Aleksandar**. Wyjazd czerwiec 2010 od 14-24.(10 dni-all inclusive) Czy ktoś zna ten hotel? -(jaka jest wyżerka,napoje,drinki i pokoje).aby się nie okazało że hotel jest w remoncie.
    decklen
    Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) decklen » 11.04.2010 20:31

My planujemy wyjazd na przełomie lipca i sierpnia do Czarnogóry dużą ekipą 4 rodziny 2+2 czyli 16 osób.
    Czy warto jechać w ciemno , jakich cen można się spodziewać .
    Może coś polecicie :)
    višnjevača
    Plażowicz
    Czarnogóra - zakwaterowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) višnjevača » 10.06.2010 20:03

decklen napisał(a):My planujemy wyjazd na przełomie lipca i sierpnia do Czarnogóry dużą ekipą 4 rodziny 2+2 czyli 16 osób.
    Czy warto jechać w ciemno , jakich cen można się spodziewać .
    Może coś polecicie :)

Zobacz (ceny) tutaj:
    http://www.eholiday.com.pl/wypoczynek_z ... /chorwacja

albo tutaj:
    http://wycieczki-urlop.hiperogloszenia.pl/czarnogora/
    Poprzednia strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

W tym roku Czarnogóra :D Może jakieś rady? - strona 11
    Nie masz jeszcze konta?
    Zarejestruj się
    reklama
    Chorwacja Online
    [ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
    Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
    ustawienia cookies