greenrs napisał(a):Ja niestety już po... Kolejny pobyt za nami. W tym roku była Podgora - w ubiegłym Mandre na Pagu. Niestety ceny tego co najważniejsze (noclegi, obiady) w tym roku o 50 % wyższe. Nie wiem czy podrożała cała Chorwacja, czy to tylko kwestia wyboru miejsca, choć wcześniej wielokrotnie tu na forum czytałem, że czym dalej na południe, tym taniej.
greenrs napisał(a):Ja niestety już po... Kolejny pobyt za nami. W tym roku była Podgora - w ubiegłym Mandre na Pagu. Niestety ceny tego co najważniejsze (noclegi, obiady) w tym roku o 50 % wyższe. Nie wiem czy podrożała cała Chorwacja, czy to tylko kwestia wyboru miejsca, choć wcześniej wielokrotnie tu na forum czytałem, że czym dalej na południe, tym taniej.
CinnamonGirl napisał(a):greenrs napisał(a):Ja niestety już po... Kolejny pobyt za nami. W tym roku była Podgora - w ubiegłym Mandre na Pagu. Niestety ceny tego co najważniejsze (noclegi, obiady) w tym roku o 50 % wyższe. Nie wiem czy podrożała cała Chorwacja, czy to tylko kwestia wyboru miejsca, choć wcześniej wielokrotnie tu na forum czytałem, że czym dalej na południe, tym taniej.
Chyba kwestia wyboru kwatery, ew miejsc w których się stołowaliście. Ja od 3 lat płace tyle samo za kwaterę a nawet mniej w tym roku w Podgorze właśnie płacilismy w czerwcu 9,5E za osobę.
Z obiadami też nie zauważyłam jakiejś dużej podwyżki - choc przyznam że w sumie na miescie jedlismy z 4 razy albo pizzę (40-51kn - 51kn w Dubrowniku za pizze, którą najadły się 2 osoby), cevapcici+frytki+ sałatka (50-60kn), mix mies dla jednej osoby spory talerz z górką (80kn), mule (spory półmisek - 80kn).
Piwo czy to Pogora, czy Jelsa w sklepie kosztowało tyle samo.
hassanbey napisał(a):W tym roku jadę najtaniej w 5 letniej karierze wyjazdowej do Chorwacji. 30E za 3 osobowa rodzinę + 5E za psa. Nadmieniam że zawsze jeżdżę z agencji
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne