Wiola znalazłaś piękną miejscówkę
Czy to może ten z portalu Ca..o ?
wiolek_lp napisał(a):.... no coś ty przeież Tyś młodziaszek
wiolek_lp napisał(a):alechandro napisał(a):Ale nie sztuka zapłacić 50 E za apartament i zasuwać na plaże 500 metrów.
Eeee nie przesadzajmy, czasem trzeba dobrze poszukać . Ja za ten app przy morzu za 2+2 ( w sumie ten app jest 2+3 ) płacę 55e.
Do naszej małej plaży mam 10 m
sdolas napisał(a):Tylko bez reklamy drodzy Państwo bo jeszcze w tym sezonie cena poszybuje
cronaturki napisał(a):
oooo l......ic
pablos77 napisał(a):Jaką miejscowość / apartament w Dalmacji możecie polecić dla rodzinki 2+3 ( dzieci 7,9,10l) w rozsądnych pieniądzach jak powyżej. Byliśmy już w Breli (2015) w Podacy (2016) i Podgorze (2017). Jeśli ktoś ma sprawdzony apartament proszę o info na PW lub forum z informacja . Z góry dzieki.
Janusz Bajcer napisał(a):pablos77 napisał(a):Jaką miejscowość / apartament w Dalmacji możecie polecić dla rodzinki 2+3 ( dzieci 7,9,10l) w rozsądnych pieniądzach jak powyżej. Byliśmy już w Breli (2015) w Podacy (2016) i Podgorze (2017). Jeśli ktoś ma sprawdzony apartament proszę o info na PW lub forum z informacja . Z góry dzieki.
Może w Banku Kwater coś znajdziesz ...
wiolek_lp napisał(a):alechandro napisał(a):Ale nie sztuka zapłacić 50 E za apartament i zasuwać na plaże 500 metrów.
Eeee nie przesadzajmy, czasem trzeba dobrze poszukać . Ja za ten app przy morzu za 2+2 ( w sumie ten app jest 2+3 ) płacę 55e.
Do naszej małej plaży mam 10 m ( zdj zapożyczone ze strony apartmana, my będziemy tam dopiero w czerwcu )
wiolek_lp napisał(a):Eeee nie przesadzajmy, czasem trzeba dobrze poszukać . Ja za ten app przy morzu za 2+2 ( w sumie ten app jest 2+3 ) płacę 55e.