2 lata nie bylem w Cro i troszke drozej jednak jest.....
Najgorsze ze Karlovacko z 6 kun poszło na 7
krakuscity napisał(a):Rok temu w tej samej knajpie w Rogoźnicy pizza kosztowała 40 kuna teraz 55 ( capriciosa) Chyba trochę przesadzili.
W Cakovec za mięsną platę ( solo a więc beż frytek i ziemniaków) zapłaciliśmy 39 kuna a tu z full wypas cena( z ryżem i frytkami) = 200kuna.
krakuscity napisał(a):Ania ( żona) rachunku chyba nie wyrzuciła 39 kuna jest za 4 mięsa, pleskavica, 2 cebeby, świnski kotlet i coś jeszcze bez frytek i ryżu. , To jest 17-sta wyprawa do Chorwacji i mam porównania. . Jak trzeba to zamieszczę tu rachunek .Po Ch .. miałbym pisać banialuki, przecież jak każdy z Was kocham ten kraj i zależy mi na obiektywniej jego ocenie.
pozdrav
sdolas napisał(a):W Tribunj w Grill Fish'u też przegięli.
Kalmary panierowane w zeszłym roku 60 kun a w tym już 80 kun
Totalnym przegięciem w Vodicach było, jak w knajpie odmówiono nam podania pizzy jeśli nie zamówimy picia
Z napisał(a):sdolas napisał(a):W Tribunj w Grill Fish'u też przegięli.
Totalnym przegięciem w Vodicach było, jak w knajpie odmówiono nam podania pizzy jeśli nie zamówimy picia
W tym roku coś namieszali,byłem około 9.07 i przez trzy dni nie mogłem się kalmarów doprosić(brak), więc w końcu poszedłem do knajpy obok i tam nadal są po 60kun
Ural napisał(a):Z napisał(a):sdolas napisał(a):W Tribunj w Grill Fish'u też przegięli.
W tym roku coś namieszali,byłem około 9.07 i przez trzy dni nie mogłem się kalmarów doprosić(brak), więc w końcu poszedłem do knajpy obok i tam nadal są po 60kun
Pewnie Zbyszek ktoś zeżarł przed Tobą. Zapewne Czesi albo Włosi o których mój gospodarz powiedział że to takie bardzo głośne, pretensjonalne karakany metr pięćdziesiąt w kapeluszu z nosem zadartym do góry.
W każdym bądż razie On Włochom apartamentu nie wynajmuje.
krakuscity napisał(a):Rok temu w tej samej knajpie w Rogoźnicy pizza kosztowała 40 kuna teraz 55 ( capriciosa) Chyba trochę przesadzili. :
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne