nenek napisał(a):Kupiłem mleko w Jelsie za 1 litr 2.89 kun 2,8 procent
Smacznego.
Koenig napisał(a):shrek napisał(a):Co do wyzyskiwania to zgadzam się, w Breli latanie na spadochronie dla 3 osób, długość liny 200m za 450kn
W Baśka Vodzie dla 3 osób, długość liny 400m za 350 kn
Za dwie osoby + lina 600m + czas (nie pamiętam dokładnie już, ale najdłuższa wersja czyli bodajże 12 minut) zapłaciłem 250kun w BV. Ku mojemu zdziwieniu różnice przy poszczególnych "parasailingach" były dość spore, nie pozwalali zrobić fotki cennika, czasem wyciągali z pod lady inny z niższymi cenami. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że wszyscy trzymają jedną cenę.
jotusia napisał(a):Nie o owocach , ale sytuacja taka: dorada na Targu rybnym 100 kun za kg, przy czyszczeniu wyszło , że ma metkę. W Biedronce ta sama ryba z tą samą metką 60 kun za kg. Z tego wynika, że nie warto na Targu kupować.
Owoce w Rovinj na Targu nektaryny 35 do 50 kun za kg, w Biedronce w Crikvenicy promocja 11 kun. Wiem , że to nie to samo co na Targu , ale taka różnica to przesada
krutom napisał(a):majeczka napisał(a): ....
Winogrona 35 kun, ...
Dzisiaj w Metković:
winogrona białe - 14 kn
winogrona czarne - 9 kn
nektarynki - 12 kn
właśnie wsuwamy
Na brzoskwinie nie patrzyłem bo mnie włoski wk....ją. buuu mam tak samo- cholerstwa do ust nie wezmę
Belvoir napisał(a):jotusia napisał(a):Nie o owocach , ale sytuacja taka: dorada na Targu rybnym 100 kun za kg, przy czyszczeniu wyszło , że ma metkę. W Biedronce ta sama ryba z tą samą metką 60 kun za kg. Z tego wynika, że nie warto na Targu kupować.
Owoce w Rovinj na Targu nektaryny 35 do 50 kun za kg, w Biedronce w Crikvenicy promocja 11 kun. Wiem , że to nie to samo co na Targu , ale taka różnica to przesada
W Chorwacji Biedronka ma swoje sklepy
To ci nowina
jotusia napisał(a):Belvoir napisał(a):jotusia napisał(a):Nie o owocach , ale sytuacja taka: dorada na Targu rybnym 100 kun za kg, przy czyszczeniu wyszło , że ma metkę. W Biedronce ta sama ryba z tą samą metką 60 kun za kg. Z tego wynika, że nie warto na Targu kupować.
To ci nowina
No ma. Nie wiem czy to to samo co u nas. Ma w logo biedronke i nazywa się Hrvatska Lutrija czy co w ten deseń
Belvoir napisał(a):jotusia napisał(a):Belvoir napisał(a):jotusia napisał(a):Nie o owocach , ale sytuacja taka: dorada na Targu rybnym 100 kun za kg, przy czyszczeniu wyszło , że ma metkę. W Biedronce ta sama ryba z tą samą metką 60 kun za kg. Z tego wynika, że nie warto na Targu kupować.
To ci nowina
No ma. Nie wiem czy to to samo co u nas. Ma w logo biedronke i nazywa się Hrvatska Lutrija czy co w ten deseń
To jest sieć chorwackich supermarketów
https://www.lutrija.hr/cms/splash