Najlepsze ćevapčići jakie jadłam
Mieliśmy szukać tej polecanej knajpki, ale tak nagły głód opanował moich "chłopów", że ogłosili bunt i ani kroku dalej
boboo napisał(a):U mojego gospodarza w Metajnie w zeszłym roku koniec sierpnia...
gusia-s napisał(a):No z tym się nie zgodzę, jakie porównywalne i czego? Chleb, masło, wędliny, mięso, nabiał, piwo, obiad w knajpie? niestety ale ja twierdzę że jest drożej... owoce i warzywa też a już szczególnie na targach, bo niby z ichniejszych upraw... ychy... w większości pochodzą z tych samych źródeł co w marketach. W ubiegłym roku za krem z filtrem który u nas kosztuje z 15 zł w markecie w Puli zapłaciłam więcej niż za flaszkę 0,7 kupioną w tym samym markecie no ale na flaszkę była akcija akurat
pablos77 napisał(a):My odwiedziliśmy Mostar i jedliśmy w restauracji Babilon. Przepyszne jedzenie i tanie. Weszliśmy z uliczki wiodącej na most na dziedziniec, gdzie znajduje się muzeum (było jeszcze wtedy nieczynne).
Przeszliśmy dalej koło basenu
i weszliśmy przez restauracje na taras z widokiem na most.
Niestety nie zrobiłem fotek tych pyszności.
sandomingo napisał(a):Jedź po prostu jak najbliżej mostu i w pewnym momencie zgódź się na parkowanie w miejscu, w którym wskażą Ci miejscowi naganiacze...
Ja tak zrobiłem w zeszłym roku, ceny w okolicy są porównywalne.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne