Re: Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.
napisał(a) Ehelon » 18.12.2014 11:18
Witam,
Bywam w Cro z rocznymi przerwami raz do CRO raz gdzie indziej tak żeby było ciekawiej
w 2015 r planowałem już 4 swoją wizyte w CRO ale ceny jakie ujrzałem poprostu mnie rozwaliły ! Miejscowość Brela, 110 ojro za apartament 2+1 bez rewelacji i nawet nie w pierwszej lini brzegowej ? Kilka szybkich zapytań mailowych do innych kwater z tej meijscowości i wszędzie ta sama odpowiedź 100 - 120 ojro za apartament tak naprawdę dla dwóch osób bo cieżko mi liczyć dwa miejsca na wersalece w salonie obok stołu obiadowego, raczej bym nikogo nie położył nz dwa tygodnie wczasów na wersalce bo mogło by się to skończyć trwałym uszkodzeniem kręgosłupa
Wiem że w 2103 r CRO weszła do UE wiem, że w 2014 byłem gdzie indziej ale czy tam coś się zmieniło że teraz oczekują blisko 40 ojro od głowy już licze z miejscem na wersalce trudno !
W 2013 roku w Omiś płaciłem za apartament w wysokim standardzie : dwie oddzielne sypialnie oddzielny living room, taras z widokiem na morze, pełna kuchnia, pralka. clima, tv sat itp. 60 ojro za cały apartament 45m kw. mogło spac spokojnie 4 osoby.
Ktos mi powie co jest grane ???