pablos77 napisał(a):Czy sadzicie, że ceny apartamentów też pójdą w górę? Na logikę rzecz biorąc jeśli będzie problem z uchodźcami to powinny ceny spaść. Generalnie ludzie mogą wybrać inne kierunki na wczasy.
boboo napisał(a):Podajcie choć jeden powód, dla którego dany Chorwat ma odmówić apartament Włochowi czy Niemcowi za 100 € i dać go Polakowi za 50 €.
anakin napisał(a):to o czym to świadczy?
boboo napisał(a):Bardzo podoba mi się Lamborghini. Niestety nie stać mnie na to.
Ale nie narzekam, że się im w fabryce w dupach poprzewracało, choć mógłbym, bo to tyle samo żelastwa, co Dacia, ale trzeba dać 10 razy więcej.
anakin napisał(a):Nie widzę związku pomiędzy uchodźcami a cenami np. apartmanów.
W d.......się im poprzewracało już jakiś czas temu i stan taki będzie trwał dopóki nie okaże się, że 120 ojro za ap.2+2 to jednak trochę za dużo....
Jakoś mało prawdopodobny wydaje się mi widok skałki w Breli oblepionej uchodźcami.
boboo napisał(a):Doprawdy nie wiem, gdzie widzicie przewracanie w dupach Chorwatów.
To raczej część gości jest zbyt hojna.
Rysio napisał(a):Ani, ja mam cenę od 2011 na tym samym poziomie. Niestety wolne miejsca kończą się końcem sierpnia roku poprzedniego
Rysio napisał(a):Ani, ja mam cenę od 2011 na tym samym poziomie. Niestety wolne miejsca kończą się końcem sierpnia roku poprzedniego
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne