msfotoo napisał(a):No dobrze ale możecie doradzić osobie która jedzie pierwszy raz i np powiedzieć jakie są ceny w restauracjach ile gdzieś kosztuje kadarka itp
1000.
msfotoo napisał(a):No dobrze ale możecie doradzić osobie która jedzie pierwszy raz i np powiedzieć jakie są ceny w restauracjach ile gdzieś kosztuje kadarka itp
msfotoo napisał(a):Nie można normalnie odpisać tylko odsyłać do innych wątków ? zadałam proste pytanko
msfotoo napisał(a):No dobrze ale możecie doradzić osobie która jedzie pierwszy raz i np powiedzieć jakie są ceny w restauracjach
msfotoo napisał(a):Pomyliłam się i co wielkie "haloo" ...
Czy ja zadałam jakieś nie miłe pytanie, ludzie nie róbcie z tego takiej afery, po to chyba jest to forum żeby tutaj spytać ..
mam szukać po całym forum czy już był taki wątek ? i w każdym podobnym temacie pisać to samo pytanie? bez sensu chyba wiec stwierdziłam że napisze w jednym miejscu i ktoś miły mi po prostu normalne odpowie ale widzę że jednak jest to za trudne
Bocian napisał(a):msfotoo napisał(a): kadarka
Sorki
msfotoo napisał(a):Przeraziłam się czytając że ludzie wydają 4 tys
ja jak policzyłam wszystko to za dwie osoby wychodzi 1500 zł za 7 dni ( w tym zwiedzanie jezior itp ) stąd też moje pytania ile co kosztuje czy lepiej brać kuny czy euro.. ale widzę że nie ma sensu tutaj o nic pytać bo człowiek zostaje zrównany z błotem
a co do kadarki to zawsze mi się myli z rakiją, nie ma ludzi nie omylnych.
msfotoo napisał(a):1500 w tym dojazd nocleg jedzenie pamiątki itp
nocleg mamy po 8 euro
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne