piekara114 napisał(a):Konieczność logowania się nic nie da. U mnie w pracy koleżanka złożyła by móc linki do app. oglądać i jak pojechała to potem za roku znowu zaglądała pytają się jak zyskać hasło, bo już nie pamięta...
wiolek_lp napisał(a):agata26061 napisał(a):Właśnie "odkopałam" sobie Twoją relację. Będziemy w Ivan Dolac od 25.06, więc jest meeega pomocna przy planowaniu urlopu No i że ciekawie napisana to wiadomo
Czyli jednak decyzje podjęta ? Do zobaczenia na Hvarskich drogach, my meldujemy się 1 lipca
A relację chętnie przypomnę sobie kolejny raz, swoją drogą czemu CROberto nie piszesz już relacji ?
CROberto napisał(a):I choć złość mi już przeszła,to wena nie wróciła....
agata26061 napisał(a):CROberto napisał(a):I choć złość mi już przeszła,to wena nie wróciła....
A szkoda, bo Twoje relacje były jednymi z najlepszych na tym forum, przynajmniej dla mnie
Potter napisał(a):CROberto...przyłączam się do żałujących,że nie piszesz już relacji.
Potter napisał(a):Polubiłam ich specyficzną inność
CROberto napisał(a):Kiedyś napisałem, że w tym wątku na pewno zamieszczę relacje z Pagu,ale na razie zbieram siły na ciemne moce...
więc termin tego wypadu jeszcze nie znany
CROberto napisał(a):Istnieje zagrożenie że w tym roku nigdzie nie pojedziemy,więc być może podratuję swoją duszę wspomnieniami.
Relacja za każdym razem była dla mnie "żywym wspomnieniem"
CROberto napisał(a):Potter napisał(a):CROberto...przyłączam się do żałujących,że nie piszesz już relacji.
Aniu zaskoczyłaś mnie bardzo - myślałem,że już do mnie nie zaglądasz.
Tą musiałaś przeoczyć Lost in Losinj
Potter napisał(a):CROberto napisał(a):Potter napisał(a):CROberto...przyłączam się do żałujących,że nie piszesz już relacji.
Aniu zaskoczyłaś mnie bardzo - myślałem,że już do mnie nie zaglądasz.
Tą musiałaś przeoczyć Lost in Losinj
Nadrobione
Potter napisał(a):Ale Ciebie ze mną na Kos nie zauważyłam
Powrót do Nasze relacje z podróży