mervik napisał(a):andeo napisał(a):Planuję być od 24 czerwca do 1 lipca ,może 3 dni dłużej ,Ty też Merviku się tam wybierasz?
..jak Bozia pozwoli ...to tak po 10 lipca
..wypróbować ponton Roberta
CROberto napisał(a):mervik -coś mi wisi w powietrzu że obarczasz mnie jakąś odpowiedzialnością.... dokup sobie kapok
mervik napisał(a):CROberto napisał(a):mervik -coś mi wisi w powietrzu że obarczasz mnie jakąś odpowiedzialnością.... dokup sobie kapok
Robert w żadnym przypadku ,wręcz przeciwnie ...zastanawiałem się dlaczego do tej pory nie przesiadłem się z materaca na ponton
....o kapoku myślałem dla żony ...ale nie będę pływał z nią w czasie sztormu
...a w razie W mam takie małe poduszeczki dmuchane , które dobrze się sprawują pod głowę i tyłek
CROberto napisał(a):Mnie już po "chodzi po głowie" pływadło z silniczkiem...... ....zobaczymy - może się uda
mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):....o kapoku myślałem dla żony ...ale nie będę pływał z nią w czasie sztormu
...a w razie W mam takie małe poduszeczki dmuchane , które dobrze się sprawują pod głowę i tyłek
Skrzydełka, tylko skrzydełka
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):....o kapoku myślałem dla żony ...ale nie będę pływał z nią w czasie sztormu
Skrzydełka, tylko skrzydełka
..myszka zapomniałem o tych słynnych Twoich skrzydełkach
....a najlepiej skrzydełka z kurczaka na żaru
Powrót do Nasze relacje z podróży