jackuc napisał(a):Zobacz złotą dziesiątkę z relacji Krzychooo Bałkańska Pętla. To punkty must see...
Do tej dziesiątki dopisałbym od siebie- rezerwową pierwszą trójkę drugiej dziesiątki.....
Gromin Dolac
Mala Stiniva
i "siostrzana " Lucica
jackuc napisał(a):Roberto ta "złota 10" chyba powinna być rozszerzona co najmniej do "złetej 100"
CROberto napisał(a):Aldonka napisał(a):Coś czuję, że wpadłam po uszy z tym Hvarem
Mam do Ciebie techniczne pytanie. Widzę, że ap. ANJA ma zróżnicowane ceny pomiędzy pierwszym piętrem, a parterem. Różnica to 15 Euro. Faktycznie jest spora różnica wizualna, gorsze widoki?
To był mój piąty raz w Cro......a radochy mieliśmy co najmniej jakby to był pierwszy wyjazd.....
Na Hvar zachęcam,jest niezwykły....
Pierwszy apartamentowiec to Anja(przejeżdża się przez ichposesję),my mieszkaliśmy w następnym u Anica Kristo...poszukam namiarów.
Z naszej miejscówki na pewno były lepsze widoki niż w Anja.
Aldonka napisał(a):Dobra, ja wysiadam. Moja stacja Hvar się nazywa
Ja wiem, że tu jawnie nie wolno, ale jakbyś mógł mi jakiś wskazówki co co Waszej miejscówki podać to pięknie poproszę na maila. Tej obecnej, teraz, gdzie nocą lawendą pachnie.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki.
A, czy ma ktoś jakiś przyspieszacz czasu? Chętnie pożyczyłabym
edkro napisał(a):Aldonka napisał(a):
A, czy ma ktoś jakiś przyspieszacz czasu? Chętnie pożyczyłabym
to ja i o tą poprosze także:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję z góry:)
longtom napisał(a):Hej Roberto.
Jakbyś przypadkiem zamierzał relację na niemiecki tłumaczyć;
dżin po niemiecku to ponoć der Flaschengeist.