Aldonka napisał(a):Dzięki Roberto Z tej strony właśnie znalazłam tam apartament Dokładnie ten, który wyświetla się pod ową zatoką Ja mam schizmę jakąś. Ciągle sobie wmawiam, że nasz apartament nie ma drzwi i jest połączony z drugim apartamentem Tak, tak wiem, to się leczy
mia83 napisał(a):Witam Cie
2 dni zajęło mi ogarnięcie wątku i tylko utwierdziłam się w przekonaniu by jechac TAM
Znalazłam takie jedno miejsce po tej stronie wyspy gdzie te "twoje" domki nad zatoczka
Miejsce oddalone od calego zgiełku prawie przy dzikiej plaży.. Planuję czerwiec 2014 i dzieki tobie bardzo ale to bardzo już nie mogę się doczekać.
Pewnie jeszcze nie raz bedę zaglądać i czekam na kolejną relację
Pozdrawiam
CROberto napisał(a):Aldonka napisał(a):Dzięki Roberto Z tej strony właśnie znalazłam tam apartament Dokładnie ten, który wyświetla się pod ową zatoką Ja mam schizmę jakąś. Ciągle sobie wmawiam, że nasz apartament nie ma drzwi i jest połączony z drugim apartamentem Tak, tak wiem, to się leczy
Zapomniałaś jeszcze o weneckich lustrach.......
Btw
Szykuje się ewentualna relacja z adrenaliną....
Aldonka napisał(a):CROberto napisał(a):
Zapomniałaś jeszcze o weneckich lustrach.......
Idę obejrzeć raz jeszcze zdjęcia apartamentu, jakoś lustro mi się w oczy nie rzuciło, a to może być błąd
CROberto napisał(a):Finałowe odliczanie się rozpoczęło...jeszcze kilkadziesiąt godzin,trzy noce...dzielą mnie od momentu gdy dam się pochłonąć temu wspaniałemu ,wyczekiwanemu czasowi.....C R O W A K A C J E - Adriatyk,pachnąca lawenda,pinie, fontanny bugenwilli,drzewa oleandrów,strzeliste palmy,błyszczący bruk...kamienne domy....
Szumiące fale....muzykujące cykady......po prostu śpiew i oddech Chorwacji....
mama_Kapiszonka napisał(a):
Dziś ja odliczam: 8!!!!!!!!!
I raz jeszcze dziękuję za opisy i zdjęcia, które stały się kropką nad "i": crowakacje AD 2013 - kierunek Hvar!
Powrót do Nasze relacje z podróży