Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

HVAR -"W skwarze,na Hvarze z Chorwackim Dżinem w parze

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CROberto
Cromaniak
Re: W skwarze,na Hvarze z Chorwackim Dżinem w parze

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 24.01.2013 18:43

majeczka napisał(a):...koniecznie pamiętajcie o wypożyczeniu skuterów :D

Pozdrawiam nowych entuzjastów Hvaru i Ciebie Robercie :D

Również przesyłam pozdrowionka :P
Miło że zaglądałaś do samego końca :papa:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 24.01.2013 18:55

ania.mor napisał(a):
A mam jeszcze tylko pytanie jaka w rzeczywistości jest odległość tych apartamentów od morza, bo na jednej stronie jest podane 50 m a na drugiej 100 m?
No i powiedz mi czy na początku sierpnia mamy się nastawiać na tłumy?

100 m. to nawet nie jest w linii prostej .....tak naprawdę to jest jakieś 300m miłego spacerku(koniecznie skrótem przez las).
Na początku sierpnia jest więcej plażowiczów,ale to nie są jakieś tłumy....(przyjeżdża sporo osób na jeden dzień z innych miejscowości)
Każdy chce zobaczyć takie miejsce

Obrazek

i takie

Obrazek

Przygotujcie się na mocne wrażenia 8O :papa:
ania.mor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.mor » 25.01.2013 08:57

CROberto napisał(a):
ania.mor napisał(a):
A mam jeszcze tylko pytanie jaka w rzeczywistości jest odległość tych apartamentów od morza, bo na jednej stronie jest podane 50 m a na drugiej 100 m?
No i powiedz mi czy na początku sierpnia mamy się nastawiać na tłumy?

100 m. to nawet nie jest w linii prostej .....tak naprawdę to jest jakieś 300m miłego spacerku(koniecznie skrótem przez las).
Na początku sierpnia jest więcej plażowiczów,ale to nie są jakieś tłumy....(przyjeżdża sporo osób na jeden dzień z innych miejscowości)
Każdy chce zobaczyć takie miejsce

Obrazek

i takie

Obrazek

Przygotujcie się na mocne wrażenia 8O :papa:

To, ze do plaży jest ok. 300 m to sie domyslilam czytając twoją relację, zresztą wspaniałą.
Chodzi mi o odległość domu od morza bo marzą mi sie piękne widoki z tarasu....
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.01.2013 22:44

ania.mor napisał(a):
To, ze do plaży jest ok. 300 m to sie domyslilam czytając twoją relację, zresztą wspaniałą.
Chodzi mi o odległość domu od morza bo marzą mi sie piękne widoki z tarasu....

"Nasz" apart. Kristo znajduje się 10m dalej w tej samej linii,i widok na morze mieliśmy rewelacyjny :

Obrazek

Obrazek

Z Waszego nie mam perspektywy.....ale jestem przekonany że także będziecie mogli podziwiać błękit aż po horyzont.
Morze jest na wyciągnięcie ręki :P mieszkaliśmy na parterze i jak widzisz - jest wspaniale.
(nasze miejscówki to tylko 10 m odległości od siebie na tym samym ogrodzonym terenie)
ania.mor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.mor » 29.01.2013 09:28

o to super! Dzięki!

juz sie nie mogę doczekać....
trans x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) trans x » 13.02.2013 23:02

Fajnie się z Tobą podróżowało,może skorzystam z Twoich podpowiedzi tak jak uczyniłam to w temacie z Majorki.

PZDR.
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 22:52

trans x napisał(a):Fajnie się z Tobą podróżowało,może skorzystam z Twoich podpowiedzi tak jak uczyniłam to w temacie z Majorki.

PZDR.

Miałem Ci nie odpowiadać dopóki nie zamieścisz swojej relacji z Majorki.....alem przecie gentleman jest :wink:

Dzięki :P ....ale ściągi rób dopiero jak własnych kilka odcinków zamieścisz :oczko_usmiech:

:papa:
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 16.02.2013 23:04

hej, ja wybieram się do Svetej Nedelji pod koniec czerwca, mam namiar na Apartament Anja i TRisestrice moze wiesz który bliżej do plaży ? w tamtym roku w Podgorze ciężko mi się szło z dwójką dzieci pod górkę i krokodylem:)
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 23:53

liwia napisał(a):hej, ja wybieram się do Svetej Nedelji pod koniec czerwca, mam namiar na Apartament Anja i TRisestrice moze wiesz który bliżej do plaży ? w tamtym roku w Podgorze ciężko mi się szło z dwójką dzieci pod górkę i krokodylem:)

Obydwa apartamenty sąsiadują ze sobą przez ulicę, tak że odległość do plazy jest taka sama.
Dacie radę,to raptem 100 m stromizny......
Krokodyla przetrenujcie i oswoicie - niech Was weźmie na grzbiet za to że Wy wzięliście go na wakacje :wink:

Sv.N. to gwarancja udanego urlopu :P
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 17.02.2013 00:01

nie moge nic znależć niżej, a bardzo chciałabym widzieć morze wieczorem, w tamtym roku widziałam tylko skrawek:) czyli wyjdę z tym krokodylem i wózkiem, zapomniałam dodać, ze co roku przywożę pół bagażnika kamieni do kolekcji:)
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 17.02.2013 00:16

liwia napisał(a):nie moge nic znależć niżej, a bardzo chciałabym widzieć morze wieczorem, w tamtym roku widziałam tylko skrawek:) czyli wyjdę z tym krokodylem i wózkiem, zapomniałam dodać, ze co roku przywożę pół bagażnika kamieni do kolekcji:)

Z apart. Anja będziesz mieć widok na morze, z Trzech Sióstr - nie ma szans (są otoczone drzewami)
Jest mnóstwo miejsc na Hvarze gdzie podjedziesz pod samą plażę, gdzie - jest mnóstwo kamieni.....załatw to na raz przedostatniego dnia :!: :wink:

P.S.
Bez problemu dojedziesz wózkiem na plażę , tak będzie nawet łatwiej niż "ciągnąć" dziecko za rękę.
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 17.02.2013 00:26

moje kamienie to przebrane wyjątkowe egzemplarze:) nie pakuje ich na raz, jak możesz:) każdego dnia zbieramy je z dziećmi i przywozimy do naszego lawendowego ogrodu:)
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 17.02.2013 00:31

może znasz nazwę jakiegoś apartamentu bliżej plaży, jeszcze nie wpłaciłam zaliczki?
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 19.02.2013 19:12

liwia napisał(a):może znasz nazwę jakiegoś apartamentu bliżej plaży, jeszcze nie wpłaciłam zaliczki?

Mariusz 77 zapędził się nad samo morze.....jak była mocniejsza fala to musiał słony Jadran pod łóżkiem wycierać :oczko_usmiech: "Śladami Miłośników wyspy Hvar"
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 21.02.2013 19:53

Zaczynam podróż z Wami od początku. Wraz z zeszytem formatu A4 i zapasem długopisów :D Muszę wynotować najważniejsze punkty programu :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

HVAR -"W skwarze,na Hvarze z Chorwackim Dżinem w parze - strona 4...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone