majeczka napisał(a):...koniecznie pamiętajcie o wypożyczeniu skuterów
Pozdrawiam nowych entuzjastów Hvaru i Ciebie Robercie
Również przesyłam pozdrowionka
Miło że zaglądałaś do samego końca
ania.mor napisał(a):
A mam jeszcze tylko pytanie jaka w rzeczywistości jest odległość tych apartamentów od morza, bo na jednej stronie jest podane 50 m a na drugiej 100 m?
No i powiedz mi czy na początku sierpnia mamy się nastawiać na tłumy?
CROberto napisał(a):ania.mor napisał(a):
A mam jeszcze tylko pytanie jaka w rzeczywistości jest odległość tych apartamentów od morza, bo na jednej stronie jest podane 50 m a na drugiej 100 m?
No i powiedz mi czy na początku sierpnia mamy się nastawiać na tłumy?
100 m. to nawet nie jest w linii prostej .....tak naprawdę to jest jakieś 300m miłego spacerku(koniecznie skrótem przez las).
Na początku sierpnia jest więcej plażowiczów,ale to nie są jakieś tłumy....(przyjeżdża sporo osób na jeden dzień z innych miejscowości)
Każdy chce zobaczyć takie miejsce
i takie
Przygotujcie się na mocne wrażenia
ania.mor napisał(a):
To, ze do plaży jest ok. 300 m to sie domyslilam czytając twoją relację, zresztą wspaniałą.
Chodzi mi o odległość domu od morza bo marzą mi sie piękne widoki z tarasu....
trans x napisał(a):Fajnie się z Tobą podróżowało,może skorzystam z Twoich podpowiedzi tak jak uczyniłam to w temacie z Majorki.
PZDR.
liwia napisał(a):hej, ja wybieram się do Svetej Nedelji pod koniec czerwca, mam namiar na Apartament Anja i TRisestrice moze wiesz który bliżej do plaży ? w tamtym roku w Podgorze ciężko mi się szło z dwójką dzieci pod górkę i krokodylem:)
liwia napisał(a):nie moge nic znależć niżej, a bardzo chciałabym widzieć morze wieczorem, w tamtym roku widziałam tylko skrawek:) czyli wyjdę z tym krokodylem i wózkiem, zapomniałam dodać, ze co roku przywożę pół bagażnika kamieni do kolekcji:)
liwia napisał(a):może znasz nazwę jakiegoś apartamentu bliżej plaży, jeszcze nie wpłaciłam zaliczki?
Powrót do Nasze relacje z podróży