CROberto napisał(a): Grecja jest poważną kandydatką w 2013 r. (na początek Wyspy Jońskie lub Kreta)
Robercie - to tak jak u nas
Czyzbysmy mieli deptac sobie po pietach??
CROberto napisał(a): Grecja jest poważną kandydatką w 2013 r. (na początek Wyspy Jońskie lub Kreta)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a): Grecja jest poważną kandydatką w 2013 r.
Bluźnisz.
Bluźnisz i błądzisz.
Basiulinek napisał(a):CROberto napisał(a): Grecja jest poważną kandydatką w 2013 r. (na początek Wyspy Jońskie lub Kreta)
Robercie - to tak jak u nas
Czyzbysmy mieli deptac sobie po pietach??
Iwona75 napisał(a):Kurcze , myślałam że na życzenia świąteczne jest jakieś osobne miejsce , ale skoro wszyscy tutaj je składają , to też się przyłączę.
Radosnych Świąt i bogatego w podróże Nowego Roku !
Pozdrawiam ciepło - Iwona
mariusz-w napisał(a):CROberto napisał(a):C.D.N. tak koło września 2013 roku......
Przeżyjemy zimę ... a potem już z górki !
Fajnie było !
pozdrawiam.
CROberto napisał(a): co najwyżej wspólne ouzo sobie łykniemy.....
piotrf napisał(a):Chwilę człowieka na forum nie ma , w tym czasie koniec relacji , pożegnanie z Dżinem i kto wie co jeszcze
piotrf napisał(a):
Nawet plany wakacyjne już poczynione . . .ZDRAJCO
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację , na następną czekam . . . niezależnie od tego z jakiego miejsca
piotrf napisał(a):Zdrowych i pogodnych Świąt życzę i pozdrawiam
Piotr
Iwona75 napisał(a):CROberto napisał(a):Przekaż życzenia mamie...
Tak myślałam....o mężu ani słowa , ale jak kobieta Jego relacje czyta , to nawet na życzenia świąteczne zasługuje
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):CROberto napisał(a):Przekaż życzenia mamie...
Tak myślałam....o mężu ani słowa , ale jak kobieta Jego relacje czyta , to nawet na życzenia świąteczne zasługuje
Czytam Twoją relację i tak sobie myślę, że Twój mąż po ostatnich wakacjach nie chce już o mnie słyszeć.....
Basiulinek napisał(a):CROberto napisał(a): co najwyżej wspólne ouzo sobie łykniemy.....
Byloby fajnie! Kto wie? Moze sie uda...
Tego Tobie i sobie w nowym roku zycze
Wesolych Swiat!!
Powrót do Nasze relacje z podróży