kaszubskiexpress napisał(a):Jacek S napisał(a):...dzięki i do następnego spotkania.
Jo........
Koniec świata odwołany......nie będzie żadnych fajerwerków przez kryzys
Tak że, na pewno do następnego spotkania......Jo też dziękuję
kaszubskiexpress napisał(a):Jacek S napisał(a):...dzięki i do następnego spotkania.
Jo........
longtom napisał(a):CROberto napisał(a):Roberto a co z Dżinem
Został na miejscu
A może wzięliście go z sobą
pzdr
Iwona75 napisał(a):W sumie to miałam nadzieję , że jeszcze kilka dni Ci zostało do opisania.
A tu...bęc ....i ostatni odcinek gotowy.
Ale jak powiadają " wszystko co dobre , szybko się kończy ". Dziękuję za wspólne podróżowanie i kolejnych , równie pięknych wojaży życzę
Aldonka napisał(a):Podróżowanie z Tobą, z Wami, to była czyta przyjemności i ciągłe ciepło w serduchu. No i dodatkowo skuteczne zarażanie Hvarem Bardzo Ci za tą podróż dziękuję i mam nadzieję, że Majowie jednak pijani byli jak owy kalendarz tworzyli i coś im się pomieszało, nie wyobrażam sobie kolejnych wakacji bez takich relacji, z Dżinem, syrenką.....kim tam jeszcze lub czymś
Do zobaczenia
mariusz_77 napisał(a):lepszego zakończenia dla mnie być nie mogło...
nasza ukochana Święta Niedziela i okolice... restauracja gdzie jadaliśmy obiadki i lody... laguna i wszystkie tamtejsze przepiękne krajobrazy...
...przywołują żywe wspomnienia ze spędzonych tam 2 tygodni i już robi się cieplej tej zimy...
Dzięki i pozdrawiam
Miecia napisał(a):
Lubię z Tobą podróżować
Miecia napisał(a):Poczekam ........nawet do końca świata
Dziękuję pięknie
Basik_63 napisał(a):I ja przyłączam się do podziękowań za tę piękną podróż. Z niecierpliwością będę w przyszłym roku wypatrywać Twojej kolejnej relacji.
majeczka napisał(a):...dzięki za przyjemną wędrówkę, fajnie się czytało, chociaż nie zawsze byłam na bieżąco
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):Robercie, dzięki za świetną relację z przepięknego Hvaru.
Już czekam na Twoją następną relację
Basiulinek napisał(a):Roberciku Ulubiony
Basiulinek napisał(a):I ja sie przylaczam do podziekowan! Sliczny ten Twoj Hvar - jak zwykle pieknie pokazany....
I tak jak Iwona - mialam nadzieje,ze jeszcze nie koniec wedrowki! Moze jednak o czyms zapomniales??
Mam nadzieje,ze jeszcze cos sie pojawi...
CROberto napisał(a):ale na następne wakacje pojadę na tydzień dłużej - to relację będę pisał pół roku......
CROberto napisał(a):Dżin...
...myślę że już się nie spotkamy....
CROberto napisał(a):...w duszy rzępoli mi smutek jak jasna cholera......
Powrót do Nasze relacje z podróży