CROberto napisał(a):
Uwielbiam takie zdjęcia gdzie łódki rzucają cień pod wodę
CROberto napisał(a):
Fajna kwaterka. Można z parapetu na główkę skakać .
longtom napisał(a):CROberto napisał(a):Chyba pierwszy raz w życiu jestem zły na Jadran - negocjacje przeszły do historii , ciekawe czy postanowienia wytrzymają próbę czasu....
Też żałuję
Iwona75 napisał(a):W jednej z relacji , wspomniałam , że na Hvar nie pojadę w 2013 r. żeby go nie zadeptać , bo wielu chętnych do odwiedzenia tej wyspy widzę.
Po tej porcji fotek , chyba muszę to jeszcze przemyśleć.
Potter napisał(a):
Uwielbiam takie zdjęcia gdzie łódki rzucają cień pod wodę
CROberto napisał(a):
Potter napisał(a):Fajna kwaterka. Można z parapetu na główkę skakać .
CROberto napisał(a):
Franz napisał(a):Ale orzeźwiająca kąpiel to była.....
majeczka napisał(a):CROberto napisał(a):
...wydaje mi się, że jest jedną z najpiękniejszych zatoczek na Hvarze, nawet pomimo tych stromych skał i stoków, które znajdują się wokół. Bardzo często tam przebywaliśmy, cumując pontonem
Zwiedzałeś może pobliskie jaskinie?
Iwona75 napisał(a):W jednej z relacji , wspomniałam , że na Hvar nie pojadę w 2013 r. żeby go nie zadeptać , bo wielu chętnych do odwiedzenia tej wyspy widzę.
Po tej porcji fotek , chyba muszę to jeszcze przemyśleć.
piotrf napisał(a):Iwona75 napisał(a):W jednej z relacji , wspomniałam , że na Hvar nie pojadę w 2013 r. żeby go nie zadeptać...
Nie ma co myśleć nad tym - zwyczajnie nie pojedziemy i już , a co za tym idzie - nie odwiedzimy tej zatoki , która bardzo mi się podoba itd. , itp.
Czy już wiesz kiedy nie jedziesz
A Dżin dodatkowo na tą zatokę może z góry popatrzeć
piotrf napisał(a):
Nie ma co myśleć nad tym - zwyczajnie nie pojedziemy i już , a co za tym idzie - nie odwiedzimy tej zatoki , która bardzo mi się podoba itd. , itp.
CROberto napisał(a):majeczka napisał(a):...wydaje mi się, że jest jedną z najpiękniejszych zatoczek na Hvarze, nawet pomimo tych stromych skał i stoków, które znajdują się wokół. Bardzo często tam przebywaliśmy, cumując pontonem
Zwiedzałeś może pobliskie jaskinie?
Jest fantastyczna.... tym bardziej że w tym zakolu jest jeszcze jedna zupełnie odmienna....jakaś taka nie-chorwacka ale o niej w następnym odcinku.
Masz na myśli jaskinie te w skałach przy brzegu....czy były jeszcze jakieś inne
bluesman napisał(a):Najgorsze jest to, że pojechałbym trzeci raz tylu miejsc jeszcze nie widziałem ......
Iwona75 napisał(a):piotrf napisał(a):
Tak Piotrze , na pewno nie pojadę do 20 lipca i po 20sierpnia . Ty na pewno też już masz wybrany termin kiedy tam nie pojedziesz , prawda ?
P.S
Robert , co prawda zawsze " w ciemno " jezdzimy do CRO , ale gdybyś mógł podesłać namiary na ten apartman , byłabym wdzięczna.
majeczka napisał(a):
Nurkowaliśmy trochę amatorsko, zdecydowanie bardziej mój mąż i syn, o którego wciąż drżałam, a Wy?
Podam Ci stronkę dokładnych opisów tych miejsc