longtom napisał(a):
Właśnie takiego zdjęcia z Vrboski, z księżycem w pełni, brakuje mi w mojej [url=https://www.cro.pl/koko-koko-hvar-
Twoja kolekcja spowodowała rozważania czy wklejać swoje zdjęcia....
longtom napisał(a):
Właśnie takiego zdjęcia z Vrboski, z księżycem w pełni, brakuje mi w mojej [url=https://www.cro.pl/koko-koko-hvar-
Aldonka napisał(a):Ależ z Twojej córci modelka, piękna modelka. Ech, żeby moja choć przez 30 sekund chciała tak popozować
trevia napisał(a):Ehh widzę, że lawenda z Humaca na Twoich zdjęciach jeszcze rośnie... wkrótce zobaczycie ją u mnie w workach...
trevia napisał(a):Córcia bardzo fotogeniczna, jak modelka
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):Ale klimacik....zazdraszczam i podziwiam.....
Klimacik był.....ale ten Ivan.....
Iwonko dzięki za dobre słowo
Iwona75 napisał(a):
Dobre słowo , powiadasz... Ja po prostu szczera jestem . I będę nadal , w swojej relacji również ( jeśli takowa powstanie . A zostaniesz tam wspomniany , więc .....).
A Ivan....jeszcze nie wiesz kto go na Ciebie nasłał ? Wysil wyobrażnię !
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):
Dobre słowo , powiadasz... Ja po prostu szczera jestem . I będę nadal , w swojej relacji również ( jeśli takowa powstanie . A zostaniesz tam wspomniany , więc .....).
A Ivan....jeszcze nie wiesz kto go na Ciebie nasłał ? Wysil wyobrażnię !
Chciałbym żeby Twoja relacja powstała....i to wkrótce.......
A butelka...... czy przypłynęła z brzegów Peljesaca...
CROberto napisał(a):trevia napisał(a):Ehh widzę, że lawenda z Humaca na Twoich zdjęciach jeszcze rośnie... wkrótce zobaczycie ją u mnie w workach...
Toż to barbarzyństwo niewiarygodne z Twojej strony....wstydź się
majeczka napisał(a):CROberto napisał(a):
...ech, ta kwintesencja Hvaru
piotrf napisał(a):- "co ty tak zęby szczerzysz do lapka ?" - usłyszałem przed chwilą
Pięknie tu u Ciebie . . .
Pozdrawiam
Piotr
Aldonka napisał(a):piotrf napisał(a):- "co ty tak zęby szczerzysz do lapka ?" - usłyszałem przed chwilą
Pięknie tu u Ciebie . . .
Pozdrawiam
Piotr
Hihih, wczoraj usłyszałam to samo A potem już się szczerzyliśmy oboje
trevia napisał(a):CROberto napisał(a):trevia napisał(a):Ehh widzę, że lawenda z Humaca na Twoich zdjęciach jeszcze rośnie... wkrótce zobaczycie ją u mnie w workach...
Toż to barbarzyństwo niewiarygodne z Twojej strony....wstydź się
Ciesz się, że byliście tam przede mną
CROberto napisał(a):Cieszę się...cieszę.....podaj mi proszę termin Waszego następnego wyjazdu.......żeby mnie ogołocone łąki nie straszyły......
CROberto napisał(a):Hvar, i te morskie figle relaksowały wszystkie zmysły.....ale jeszcze tylko 11 miesięcy......(dla zdrowia psychicznego na razie nie przeliczam tego na dni...... )
Powrót do Nasze relacje z podróży