Iwona75 napisał(a):Robert , uczta dla oczu.....Naprawdę takie tam pustkowie ? Bo jeśli tak.....
Bo jeśli tak....to...
bluesman napisał(a):Franz napisał(a):Czułbym się tutaj, jak ryba w wodzie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz znawco gór ony nie beł w Cro ino Zakopanem hej, dyć to Giewont przeca , cygon pieroński
trans x napisał(a):Cudowny ten Hvar,jedno miejsce piękniejsze od drugiego.
Tutaj czekałabym co wieczór na zachód słońca
Dalej Robert,dalej....jeśli zachęty potrzebujesz.....i więcej Dżinu
PZDR
CROberto napisał(a):...ale z nadmiaru relacji z tej wyspy Hvar się na razie chyba "przejadł " (coś mało ludzie zaglądają )
CROberto napisał(a):bluesman napisał(a):Franz napisał(a):Czułbym się tutaj, jak ryba w wodzie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz znawco gór ony nie beł w Cro ino Zakopanem hej, dyć to Giewont przeca , cygon pieroński
Aleś mnie nakrył..... to faktycznie "Śpiący Rycerz" .....a na wakacje do kompletu "Morskie Oko" tam przenieśli....
Miecia napisał(a):CROberto napisał(a):...ale z nadmiaru relacji z tej wyspy Hvar się na razie chyba "przejadł " (coś mało ludzie zaglądają )
Tak myślisz
Może nie chcą Cię ........łaskotać
Nawet jeśli siedzę cicho, to nie znaczy, że mnie tutaj nie ma.....
PS. i już jest reakcja
Basiulinek napisał(a):Ja tez siedze cichutko,bo .......... z zapartym tchem czekam na ciag dalszy!
piotrf napisał(a):CROberto napisał(a):bluesman napisał(a):Franz znawco gór ony nie beł w Cro ino Zakopanem hej, dyć to Giewont przeca , cygon pieroński
Aleś mnie nakrył..... to faktycznie "Śpiący Rycerz" .....a na wakacje do kompletu "Morskie Oko" tam przenieśli....
Ło kruca . . . to mapy trza przerysować
A swoją drogą . . . ciekawe kiedy mnie tam przeniosą , opierał się nie będę
Pozdrawiam
Piotr
CROberto napisał(a):Teraz już będę wiedział że jak Cię nie ma ....to jesteś....
CROberto napisał(a):....ale z nadmiaru relacji z tej wyspy Hvar się na razie chyba "przejadł " (coś mało ludzie zaglądają )
Powrót do Nasze relacje z podróży