mariusz_77 napisał(a):miejscowości na lewo od tunelu ...
czekają i na nas.
Niecierpliwie
pzdr
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):-Masz szczęście że Anakin Cię nie znalazł.....miałbyś niezłe sprzężenie .........
Ale mam nadzieję, że dziecka mną nie straszysz
bluesman napisał(a):CROberto z ostatniej serii zdjęć (ZA WYŁĄCZENIEM PIERWSZEGO gdzie mimo wszystko ścierpła mi skóra) zdjęcia są cudne
Mogę to zdjęcie skopiować ?
mariusz_77 napisał(a):8O No już żałuję, że będąc tak blisko nie zwiedziłem tych miejsc ... ale nie ma tego złego... miejscowości na lewo od tunelu i ich plaże zostawiliśmy sobie na następny raz... a Twoja relacja będzie po nich doskonałym przewodnikiem... ... zdjęcia i miejsca przecudne... zdecydowanie to też nasze klimaty
Pozdrawiam.
Aldonka napisał(a):Coś czuję, że wpadłam po uszy z tym Hvarem
Mam do Ciebie techniczne pytanie. Widzę, że ap. ANJA ma zróżnicowane ceny pomiędzy pierwszym piętrem, a parterem. Różnica to 15 Euro. Faktycznie jest spora różnica wizualna, gorsze widoki?
Kowal38 napisał(a):8O
Hejka!
..no piknie ,piknie , spoziyromy tu i ciesymy łocka i duse razym ś Wami !
Pozdrowiajom Kowolki i cekajom na jesce!
aga_manka napisał(a):Jaka baśniowa relacja!!!!!!!! Szkoda , że nie było mi dane na swojej drodze takiego Dżina spotkać ale i tak było fantastycznie w I.D, byliśmy w tym samym czasie co Wy:) Czekam cierpliwie na dalsze odcinki relacji!
tony montana napisał(a):Ujawniam się w końcu. Choć na Hvarze nigdy nie byłem to jednak Twój styl pisania jest mi bliski, więc melduje obecność
Powrót do Nasze relacje z podróży