Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Makta hahahah jak jedziecie przez Slowacje,Austrie,Slowenie to sie morze zobaczymy hehehehhe wypatrujcie fioletowego mercedesa A oraz ciemnego golfa IV .To my bedziemy ruszac szukac przygody.
Pozdr.
Co do trasy powrotnej nie jestem jeszcze pewna, ktora wybierzemy,ale mozesz byc pewien, ze jesli zobacze autka podobne do waszych na pewno pomacham.......
Też bym sobie wyemigrował ale tak naprawdę. Domek z widokiem na morze. W lecie żyć z turystów a reszte roku patrzyć na morze.Rozmarzyłem się a do następnych wakacji jeszcze rok.
Idziol napisał(a):trudno znalesc na Hvar wolne miejscowki??
Przyznam, ze nie jestem znawca w tym temacie, bo zawsze mam wszystko zarezerwowane;) Jednak wydaje mi się, ze znalezienie wolnych miejsc zawsze jest mozliwe. To prawda, ze turystow z roku na rok przybywa, a tym samym rosnie liczba kwater;) Wybor nalezy do Ciebie;)