maslinka napisał(a):Dzień 3 - 11.04.2009 (Wielka Sobota)
Miałam małą przerwę w pisaniu, bo dopadło mnie choróbsko. Paskudna sprawa - prawie straciłam głos, ale pisać przecież mogę więc piszę
Lidia K napisał(a):maslinka napisał(a):Dzień 3 - 11.04.2009 (Wielka Sobota)
Miałam małą przerwę w pisaniu, bo dopadło mnie choróbsko. Paskudna sprawa - prawie straciłam głos, ale pisać przecież mogę więc piszę
A ja to przegapiłam
Dzień przed tym postem już byliśmy w drodze.
Twoje choróbsko ciągnie się naprawdę bardzo długo. W zimowe ferie zaczęłaś . Może to czas na półroczny urlop na poratowanie zdrowia ?
agata26061 napisał(a): Nie wiem czy to dobry pomysł na pierwszy raz taką trasę obrać, ale chciałabym jeszcze raz zobaczyć jak to na fotkach wygląda.
Z góry dzięki.
P.S. może ktoś inny z forumowiczów szedł tamtą trasą? Bardzo proszę o podzielenie się spostrzeżeniami.
agata26061 napisał(a):Dzięki za odpowiedzi. Poszperałam trochę w internecie i jednak stwierdziliśmy, że wybierzemy coś łatwiejszego. Myślę, że z naszą kondycją nie jest najgorzej, ale na pierwszy raz obierzemy łatwiejszy szlak
ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a):Dzięki za odpowiedzi. Poszperałam trochę w internecie i jednak stwierdziliśmy, że wybierzemy coś łatwiejszego. Myślę, że z naszą kondycją nie jest najgorzej, ale na pierwszy raz obierzemy łatwiejszy szlak
Nie doczytałam, że to ma być pierwsze poważniejsze wyjście w Tatrach Z tym Zawratem to może rzeczywiście nie najlepszy pomysł jak na pierwszy raz. Bardzo fajny jest szlak z Morskiego Oka do 5 Stawów przez Świstówkę(na pewno był opisywany gdzieś na forum w czyjejś relacji), zejść można zielonym, łatwym szlakiem do Palenicy(robi się wtedy sporą pętelkę, ale nietrudną). Także gorąco polecam, jeśli jeszcze nie byliście