Beata W. napisał(a):Z kozami to jeszcze się nie opalałam
Potter napisał(a):Raczej nie jest to najpiękniejsza wyspa grecka ale mimo wszystko - warto.
Potter napisał(a):
piekara114 napisał(a):Potter będzie kolejny odcinek?
kulka53 napisał(a): Tak nawet sobie pomyślałem czy nie dałoby się tam przy nich urządzić spania , ale domyślam się, że na końcu asfaltu jest zakaz i dalej w dół już nie zjedziemy.
kaszubskiexpress napisał(a): Jak Arnie w "Prawdziwych kłamstwach"
CROberto napisał(a):Obiecuję ,że nie opuszczę Cię, aż do ostatniej linijki tekstu...
Potter napisał(a):piekara114 napisał(a):Potter będzie kolejny odcinek?
Oczywiście .kulka53 napisał(a): Tak nawet sobie pomyślałem czy nie dałoby się tam przy nich urządzić spania , ale domyślam się, że na końcu asfaltu jest zakaz i dalej w dół już nie zjedziemy.
Zakaz chyba jest... Nie pamiętam. Ale nie to byłoby największym problemem. Miejsce to odwiedzane jest przez turystów do późnych godzin wieczornych a nawet nocnych. Kąpiel w ciepłej wodzie i ognisko to podobno wcale popularny sposób spędzania tam nocek .kaszubskiexpress napisał(a): Jak Arnie w "Prawdziwych kłamstwach"
Jak nie przestaniecie się czepiać to strzelę focha i będą same zdjęcia bezludne ...CROberto napisał(a):Obiecuję ,że nie opuszczę Cię, aż do ostatniej linijki tekstu...
E, no bez przesady . Ale teraz czuję, że w moim autobusie już prawie wszystkie miejsca są zajęte ...
Potter napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a): Jak Arnie w "Prawdziwych kłamstwach"
Jak nie przestaniecie się czepiać to strzelę focha i będą same zdjęcia bezludne ...
kaszubskiexpress napisał(a):Potter napisał(a):
Jak Arnie w "Prawdziwych kłamstwach"
kulka53 napisał(a):Potter napisał(a):Widok z najwyższego tarasu na wyspę Pserimos ... chyba
Obstawiałbym jednak turecki półwysep Bodrum
kaszubskiexpress napisał(a):
Jak będą bezludne, to oglądalność drastycznie spadnie