Fajnie się tak pokręcić w kółko....
Na duże bananowce trafiłaś....
Mam nadzieję, że na kolejny odcinek nie trzeba będzie długo czekać...
Potter napisał(a):Sara76 napisał(a):Tak mnie wciągnęła Grecja w Twoim wydaniu, że zarezerwowałam Korfu w czerwcu , a Twoją rela87cję przerobiłam z dziesięć razy.
Dumnam i bladam . Mam nadzieję, a raczej jestem pewna, że Korfu zachwyci Cię tak jak i mnie .
Sara76 napisał(a):Potter napisał(a):[quote="Sara76”]
Już się nie mogę doczekać a Ty masz już jakieś kolejne plany wyjazdowe? Bo widzę, że ostatnio upodobałaś sobie Grecję [/quote]
Potter napisał(a):Sara76 napisał(a):Potter napisał(a):[quote="Sara76”]
Już się nie mogę doczekać a Ty masz już jakieś kolejne plany wyjazdowe? Bo widzę, że ostatnio upodobałaś sobie Grecję [/quote][/quote][/quote]
Plany to jakieś były....I owszem .... Niestety . Życie wtrąciło swoje trzy grosze ... W roku 2018 nie wybieram się NIGDZIE .... Co będzie potem ? .... Czymże byłoby życie bez marzeń ...[/quote]
Beata W. napisał(a):Potter napisał(a):Plany to jakieś były....I owszem .... Niestety . Życie wtrąciło swoje trzy grosze ... W roku 2018 nie wybieram się NIGDZIE .... Co będzie potem ? .... Czymże byłoby życie bez marzeń ...
Potter co tak pesymistycznie rok dopiero się zaczął, może coś wykombinujesz Może Mysza Cię gdzieś wyciągnie
Potter napisał(a):Plany to jakieś były....I owszem .... Niestety . Życie wtrąciło swoje trzy grosze ... W roku 2018 nie wybieram się NIGDZIE .... Co będzie potem ? .... Czymże byłoby życie bez marzeń ...
Beata W. napisał(a):Potter co tak pesymistycznie rok dopiero się zaczął, może coś wykombinujesz Może Mysza Cię gdzieś wyciągnie
Buber napisał(a):Przykro mi, że tak pesymistycznie to brzmi.
Myślę, że rok jest długi, dopiero co ruszył ... może coś wpadnie .
Dobrze będzie.
tony montana napisał(a):A sesja jak nie Kim Wilde to choćby Sam Fox .
kulka53 napisał(a):I tak chętnie się na Kos wybierzemy... kiedyś
mysza73 napisał(a): ... ale Potter się na mnie focha
Ja też koniecznie to miejsce odwiedzę...Buber napisał(a):Źródełka super pociągające ... jak trafię na Kos, nr 1 do odwiedzenia (też chcę być piękny ).