Potter napisał(a):Muszę wrócić do tego miejsca w Waszej relacji.
Widoki były pierwsza klasa , ale przyjdzie na nie jeszcze chwilę poczekać bo ta relacja jeszcze nie powstała
Byliśmy w Nikii dokładnie 8 dni przed Tobą
Potter napisał(a):
Trzeba uważać, żeby nie wylądować w zbyt gorącym spa ...
Potter napisał(a):Tak, te same ... Tylko, że one nie nazywają się "cichobiegi" ... One nazywają się "zapierdalanki" (Ja wszystkich przepraszam, ale one naprawdę tak się nazywają
kulka53 napisał(a):Potter napisał(a):Muszę wrócić do tego miejsca w Waszej relacji.
Widoki były pierwsza klasa , ale przyjdzie na nie jeszcze chwilę poczekać bo ta relacja jeszcze nie powstała
Byliśmy w Nikii dokładnie 8 dni przed Tobą
margaret-ka napisał(a):Czytam uważnie bo Nissiros (i Patmos) to dla mnie najlepsze miejsca na Dodekanezie. Byliśmy tam swoim autem w 2009 i kręciliśmy się po wyspie trzy dni.
Musimy tam wrócić bo pamiątki w postaci wulkanicznych kamieni nie wytrzymują próby czasu i w naszym klimaciei pod wpływem wilgoci rozsypują się
piotrf napisał(a): ... Anula , tu nie ma co przepraszać - tak się nazywają i koniec , też mam takie , tzn. o tej nazwie , mają około 22 000 przebiegu i spokojnie drugie tyle przed sobą ...
Potter napisał(a):Muszę Wam powiedzieć, że przed wizytą na wulkanie miałam mieszane uczucia czy będzie to coś interesującego. Zmieniłam zdanie. Świadomość, że gdzieś tam pode mną buzują niezwykłe moce... charakterystyczny zapaszek... dymek .... robią wrażenie...
longtom napisał(a): ...My na Nisyros byliśmy kilka dni, a w kalderze Stefanosa kilka razy. Super miejsce
kkra napisał(a):Droga z której zawróciłas prowadzi do plaży z takimi super kamieniami
Mam jeden taki na pamiątkę.
kkra napisał(a):A droga do tego klasztoru prowadziła schodami w górę waskim przejściem między domkami.
Przewodnik nam pokazał miejsca gdzie warto iść
Potter napisał(a):Zawracam ...
Potter napisał(a):szkoda, że nie poszłam kawałek dalej ...
Potter napisał(a):wycieczki zorganizowane to coś nie dla mnie.
Potter napisał(a):