No słów mi zbrakło co do tej wioski Na Ro jeden nędzny kościółek z niebieskim dachem znalazłam
A logika pakowania do pełna w autokarze bardzo słuszna
NooooPotter napisał(a):Wstaję rano ... przed wschodem słońca czyli przed 6 polskiego czasu (ciekawe, że do roboty codziennie mam z tym problem ) i zgodnie z wieczornym nakazem Myszy idę na wschód słońca ...
Bardzo ładnie nawetPotter napisał(a):Słońce co prawda zza chmurki ale całkiem ładnie wschodzi ...
Pół godziny ... ocipieli ,Potter napisał(a):Pilot informuje w 2 językach, że mamy pół godziny na zwiedzanie wioski i spojrzenie na wulkan ze specjalnego punktu widokowego .... Pół godziny ? Mało kurka wodna ... Pilot podkreśla, że spóźnić się będzie nieładnym czynem wobec współpasażerów bo autokar nie ruszy dopóki nie będzie kompletu ...
kkra napisał(a):Potter my w sezonie byliśmy.
Wioski nie widziałam ale w stolicy spędziliśmy większość dnia,jedliśmy tam obiad, spacerowaliśmy. Uwielbiam zdjęcia stamtąd. Morze miało tam taki granatowy kolor.
A pumeks kupiłaś? My dla całej rodziny
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Laski!!
Oooooo, Tony ,
nie dalej jak wczoraj już się o Ciebie martwiłyśmy
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Laski!!
Wszelki duch.... Tony ! Ty żyjesz ?!
tony montana napisał(a):...MY GOD POTTER - TY PRAWIE topless pozujesz!!!
ajdadi napisał(a):...Grecy po prostu tak mają...
Potter napisał(a):przed wizytą na wulkanie miałam mieszane uczucia czy będzie to coś interesującego.
Buber napisał(a):Ten wulkan rewelacja - Neo Kameni na Santorynie się nie umywa.
kulka53 napisał(a):...a do tej kapliczki powyżej wdrapaliśmy się w upale po to by przekonać się, że można tam podjechać autem . Ale warto było .
Ech, ta Grecja... już by tam człowiek wrócił .
mysza73 napisał(a): ...To cały czas te cichobiegi, które "naprawiałaś" w Antenie
piekara114 napisał(a):... Aga, jak dobrze naprawilyscie to dalej sandałki służą..
..